0
Lidmaatschap 2023-24

Aansluiting W&L van augustus 2023 tot en met juni 2024

Persoonlijke gegevens

UiTPAS

De UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor cultuur, sport & vrije tijd voor iedereen, jong én oud, Herentenaar of niet-Herentenaar. Telkens je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit kun je een punt sparen. Die punten kun je nadien omruilen voor een korting, cadeau of ander leuk voordeel en zelfs in héél Vlaanderen. 

Ben je gedomicilieerd in Leuven, Bierbeek, Oud-Heverlee of Herent en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, ben je in schuldbemiddeling of heb je een leefloon? Dan heb je recht op een UiTPAS met kansentarief en geniet je 80% korting op activiteiten en lidmaatschap bij UiTPASpartners van de hele regio. Meer info: https://www.herent.be/uitpas.

Heb je al een UiTPAS, vul dan hieronder het nummer in om punten te krijgen voor je W&L lidmaatschapBelangrijk als je recht hebt op het kansentarief: onze software berekent dit nog niet automatisch; de prijzen die je ziet zijn de standaardtarieven, gelieve zelf het totaalbedrag in de e-mail die je zal krijgen, door 5 te delen om te weten hoeveel je betaalt.

Bij meerdere clubs?

Soort lidmaatschap

0
Lidmaatschap 2023-24
0
Lidmaatschap 2023-24

Outfit nodig?

 

De W&L clubkledij voor seizoen 2023-24 is dezelfde als het vorige seizoen. Je kan ze bekijken en bestellen via www.badmintonsport.be/kledij (link opent in nieuw venster).

Shirts voor dames/heren/kinderen, broekjes en rokjes, allemaal aan scherpe prijzen dankzij sponsor ASL racketsport & spel. Shirts kunnen gepersonaliseerd worden.

Tot slot...

Een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers en alle leden samen maken W&L. We hopen dat veel mensen "iets meer" willen doen in de loop van het seizoen dan alleen zelf komen sporten. Zo blijft het voor iedereen plezant én kunnen we voor een vriendenprijs blijven badmintonnen.

Hierbij een warme oproep om onze club door zo veel mogelijk mensen te laten dragen en verbeteren. Er zijn tal van manieren waarop iemand zijn steentje kan bijdragen en elke hulp klein of groot wordt gewaardeerd. Lukt dat niet, even goede vrienden!

Je kan maar lid worden van W&L als je enkele voorwaarden accepteert:

  • De privacyverklaring (versie 25 mei 2018) 
  • De statuten van W&L badmintonvereniging VZW
  • Specifiek voor spelers die voor een andere club dan W&L competitie spelen: indien mijn ploeg in competitie uitkomt tegen een ploeg van W&L aanvaard ik om die ontmoeting niet mee te spelen ofwel de sanctie dat ik nadien niet meer aan de trainingen van W&L kan deelnemen.
  • Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling van het lidgeld. Betaalde lidgelden worden niet terugbetaald (tenzij in bijzondere omstandigheden, te beoordelen door het bestuursorgaan).
0
Lidmaatschap 2023-24
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.