0
Full Focus Hockeystage Pasen 2023 - U6-U14

Outdoor hockeystage voor de leeftijdscategorie U6 t.e.m. U14 voor hockeyspelers (ook beginners die reeds lid zijn op Gantoise en leden van andere clubs).

De stage zal per leeftijdscategie worden ingericht op voorwaarde dat er voldoende spelers van een zelfde leeftijdscategorie of spelniveau zijn om gelijkwaardige groepen te kunnen samenstellen. In het andere geval proberen we, in functie van het aantal inschrijvingen, om gemengde groepen samen te stellen.
Uiterlijk op 24 maart bevestigen wij of de stage zal doorgaan.

De stage start op dinsdag 11 april en eindigt op vrijdag 15 april 2023, telkens van 9u30 tot 16u00. Opvang van 8u30 tot 17u00.
Locatie: hockeyterreinen Gantoise Noorderlaan
Kostprijs stage: 150€
Lunch: keuze tussen warme maaltijd (36€) of broodje (16€)

GEGEVENS DEELNEMER

CONTACTGEGEVENS OUDER / VERANTWOORDELIJKE

INSCHRIJVING FULL FOCUS HOCKEYSTAGE PASEN 2023

Full Focus Hockeystage Pasen 2023

Outdoor hockeystage voor de leeftijdscategorie U6 t.e.m. U14 voor hockeyspelers (ook starters die reeds lid zijn op Gantoise en leden van andere clubs).
De stage start op dinsdag 11 april en eindigt op vrijdag 15 april 2023, telkens van 9u30 tot 16u00. Opvang van 8u30 tot 17u00.
Locatie: hockeyterreinen Gantoise Noorderlaan
Kostprijs: 150€ - te betalen bij de aanmelding op de eerste stagedag

Selecteer
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)

Lunch

Warme maaltijd

Warme maaltijd voor de 4 dagen
Kostprijs: 36 € (te betalen op de eerste stagedag)

Selecteer
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)
Broodje

Broodje: zelfde broodje voor de 4 dagen
Keuze tussen préparé, kaas, hesp, haas & hesp, kip curry met of zonder groentjes of broodje gezond - je kan de keuze van het broodje hieronder aangeven
Kostprijs: 16€ (te betalen op de eerste stagedag)

Selecteer
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)

Opvang

Full Focus Hockeystage Pasen 2023 - U6-U14

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Inschrijven kan enkel via www.gantoise.be. U ontvangt een inschrijvingsbevestiging via e-mail. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het vermelde voorschot op de rekening van Gantoise vzw.

Er kan enkel ingeschreven worden voor een volledige week.

U annuleert de inschrijving van uw kind:

U annuleert de inschrijving van uw kind: zonder doktersattest met dokterattest
meer dan 14 dagen voor aanvang stage 25 € 0 €
minder dan 14 dagen voor aanvang stage volledig inschrijvingsgeld stage 25 €
uw kind is enkele dagen afwezig op stage * volledig inschrijvingsgeld stage 25 € + stageprijs per dag x aanwezige dagen

*  Enkel wanneer uw kind minstens twee dagen om medische redenen afwezig is wordt er een gedeeltelijke terugbetaling gedaan. 

Alle deelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen.

Gantoise vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en/of schade aan de door deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen.

In uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijvingen kan een stage geannuleerd worden. In dit geval wordt het reeds betaalde inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.


Privacy – GDPR:
Gantoise vzw neemt op de stages foto’s van de activiteiten en de deelnemers. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor de website, flyers en andere publicitaire doeleinden.
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door vzw Gantoise voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten).
Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van uw persoonsgegevens vindt u op www.gantoise.be.
Indien u bezwaren heeft tegen bovenstaande punten dan kunt u deze melden via secretariaat@gantoise.be.


Via uw ziekenfonds en via sommige werkgevers kan u een tegemoetkoming verkrijgen. U kan de documenten de eerste dag van de stage bij aanmelding afgeven aan de stageverantwoordelijke. Op het einde van de stage kunnen deze documenten afgehaald worden bij de stageverantwoordelijke.


Voor uw kinderen t.e.m. 12 jaar die aan een stage deelgenomen hebben, kan u via secretariaat@gantoise.be een fiscaal attest aanvragen.