0
Inschrijvingsformulier Jeugd

Vul onderstaande velden in om u in te schrijven bij KFC Sparta Haacht Statie

Contact gegevens Speler/Speelster

Inschrijvingsformulier Jeugd

Privacy Gegevens (GPDR)

Zoals jullie wellicht weten is er sinds eind mei 2018 een nieuwe privacy wetgeving in Europa.

Deze nieuwe wetgeving is ook van toepassing op lokale verenigingen zoals KFC Sparta Haacht.

 

Daarom willen we jullie graag informeren over hoe we jullie gegevens en de gegevens van jullie kinderen beheren en waarvoor we ze gebruiken. We vragen ook jullie expliciete goedkeuring hiervoor.

 

KFC Sparta Haacht houdt de volgende gegevens bij:

-      Naam speler / speelster

-      Adresgegevens

-      Email

-      Telefoon

-      Geboortedatum

-      Geboorteplaats

-      Geslacht

 

We houden de adresgegevens bij zodat we op een correcte wijze kunnen communiceren.

De geboortedatum en het geslacht worden bijgehouden om de kinderen te kunnen indelen in de juiste leeftijdscategorie, deze kan verschillen voor jongens of meisjes.

 

Sparta Haacht deelt deze gegevens met de VfV (Voetbal Vlaanderen), dit is de koepelvereniging voor alle voetbalclubs van Vlaanderen en hier zijn de kinderen ook aangesloten.

 

In het geval dat we een samenwerking aangaan met een andere voetbalploeg worden de gegevens ook hiermee gedeeld. Dit is volgend seizoen het geval voor de U17 en U21 ploeg waarvoor we samenwerken met KVC Haacht. In dit geval worden alleen de gegevens van de U17 en U21 ploeg gedeeld.

 

Het kan dat de trainer nog extra gegevens bijhoudt per speler / speelster die betrekking hebben op aanwezigheid en vaardigheid. Deze gegevens worden bijgehouden om de begeleiding en ondersteuning van de kinderen te bevorderen. Deze gegevens worden niet gedeeld met externen.

 

Binnen de club worden ook regelmatig foto’s getrokken, deze kunnen gepubliceerd worden in onze besloten Facebook groep. Toegang tot deze groep wordt verleend door het jeugdbestuur. Op onze website, die publiek toegankelijk is, wordt alleen een groepsfoto per ploeg gepubliceerd.

Bij vragen over het gebruik van jullie gegevens en foto’s kunnen jullie steeds terecht bij het jeugdbestuur of bij de trainers / afgevaardigden.