0
Veerse Meer kamp 2024

Ga mee met onze ervaren lesgevers naar Nederland. Een hele week lang bieden we surflessen en leuke activiteiten aan op en naast het Veerse Meer. Slapen doen we in de gezellige boerderij die al jaren onze veilige thuisbasis is tijdens de zomer. 

Basis windsurfervaring vereist. Indien nog geen ervaring kan je aansluiten bij de woensdagnamiddag training of deelnemen  aan het kamp in de Paasvakantie. 

Wat is inbegrepen:

- Surfverzekering
- Surfmateriaal (wetsuit, plank, zeil)
- Ontbijt, lunch en avondmaal
- Vervoer naar Nederland
- Gratis BBQ bij terugkomst voor de kampleden

(familieleden dienen zich apart in te schrijven via de website en is betalend )

Dit veld is verplicht. Selecteer een contact.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Windsurfing Deinze. Wij gebruiken deze persoonsgegevens  voor het ledenbeheer en de organisatie van activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en om u op de hoogte te kunnen houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op het versturen van nieuwsbrieven, volstaat het ons dat mee te delen via info@windsurfingdeinze.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op (link lange versie).

0
Veerse Meer kamp 2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.