0
SWIM - SKILLERS 2018-2011

Veelzijdige verrassende Multi SkillZ SWIM sessies.

SWIM BRONS (2018 - 2017): Een sterke beweger in het water en veerkrachtige ouder(s), daar gaan wij voor! De ideale START van jouw Skiller om zelfredzaam in het water te zijn. Dit is een ouder - kind concept. Diepte water tot max. 1m15. Focus: BASIS RUGSLAG - BASIS SCHOOLSLAG MET GEPASTE ADEMHALING + 360° beweger in het water.

SWIM ZILVER (2016-2015): KIDS -concept met leeftijdsgenoten. Zonder ouders, dieper water (we evolueren tot 1m40) en totale autonomie in het water met 2 zwemstijlen op het einde van het seizoen.
Focus: RUGSLAG - SCHOOLSLAG MET GEPASTE ADEMHALING + complete beweger in het water 

SWIM GOUD-DIAMANT (2014-2011): KIDS -concept met leeftijdsgenoten.
Zonder ouders, dieper water (we evolueren tot 1m40) en totale autonomie in het water met 2 tot 3 zwemstijlen op het einde van het seizoen.
Focus: RUGSLAG - SCHOOLSLAG MET GEPASTE ADEMHALING EN CRAWL + complete beweger in het water

 

Welkom bij PIT STOP Sport Academy! Achter sommige invulvakken kan je een ? icoon terugvinden met wat extra uitleg. Indien iets nog steeds niet duidelijk is, kan u ons rechtstreeks bereiken op inschrijvingen@sport-pitstop.be

BELANGRIJKE MEDEDELING AQUATOPIA: Met de invoering van het nieuwe prijsbeleid van Aalst Sport, moeten kinderen (3-12 jaar) per sessie ingang betalen aan de kassa. Ouders van kinderen tot en met 7 jaar alsook ouders van kinderen met een beperking kunnen gratis mee binnen met een omkleedpas.
Om onze leden hierin tegemoet te komen, heeft PIT STOP beslist om, ondanks de inflatie, de lesgelden niet te verhogen.

0
SWIM - SKILLERS 2018-2011

Welkom bij PIT STOP Sport Academy! Op pagina 2 vragen we informatie op die belangrijk is voor de verzekering en de gepaste begeleidig van je kind. Achter sommige invulvakken kan je een ? icoon terugvinden met wat extra uitleg. Indien iets nog steeds niet duidelijk is, kan u ons rechtstreeks bereiken op inschrijvingen@sport-pitstop.be

Contactgegevens Skiller (het kind)

Contactgegevens Ouder 1 (voor communicatie)

Contactgegevens Ouder 2 (indien gescheiden ouders of beide ouders de communicatie wensen te ontvangen)

0
SWIM - SKILLERS 2018-2011
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.