0
Jeugdweekend 2021

Op 3, 4 en 5 september 2021 vindt ons jaarlijks jeugdweekend plaats. We verblijven deze keer op een nieuwe locatie, nl. het Bloso Sportcentrum in Herentals ( Vorselaarsebaan 60 ).

De jeugdspelers kunnen tijdens dit weekend kennis maken met hun ploeg en hun trainer(s) voor het seizoen 2021 - 2022. Naast volleybal bieden wij allerlei andere activiteiten, zowel in eigen ploeg als met de grote groep.

Voor het vervoer willen we vragen om je dochter / zoon zelf met de auto te brengen op vrijdagavond en op te halen op zondagmiddag ( mits enkele afspraken binnen de ploeg kan er zeker gecarpoold worden ). We verwachten iedereen vrijdagavond om19 u op het domein, vanaf 13 u zondagmiddag kan iedereen terug opgehaald worden.

Kostprijs voor het ganse weekend : € 90 per kind. Vanaf het derde kind in hetzelfde gezin is de kostprijs € 70.

De ‘benjamins’ ( geboren in 2013 en later ) komen op zaterdag 4 september voor 1 dag. Vertrek aan de Okidohal om 9 u en vertrek ginder om 19 u 30. Kostprijs : € 30.

Aangezien wij het aantal deelnemers dienen door te geven 14 dagen voor aanvang, vragen wij om in te schrijven en te betalen vóór 20 augustus 2021.

De betaling gebeurt eveneens online via dit inschrijvingsformulier.

Meer informatie vind je vanaf half augustus terug op onze website ( http://www.arvoc.be ) of bij de trainer zelf natuurlijk.

Indien jouw kind of één van je kinderen vegetariër, lactose- of gluten-intolerant is, gelieve dit dan aan te kruisen bij ‘Maaltijden’, evenals andere (medische) informatie omtrent je kind(eren) bij ‘Bijkomende info’.

Traditiegetrouw krijgen de kinderen ginder ook een T-shirt als aandenken, gelieve hun maat dus ook door te geven. De mogelijke maten zijn: 7/8, 9/11, 12/14, S, M, L, XL, XXL.


Sportieve groeten,

namens volleybalclub ARVOC

Wat moet je zeker meebrengen ?

• pyjama, slaapzak, hoeslaken en kussensloop
• toiletgerief, handdoeken, washandjes
• drinkbus
• gezelschapspel, strips, …
• zaklantaarn
• zonnecrème, muggenzalf en/of muggenmelk
• sportschoenen voor in de sporthal en voor buiten

Gelieve alles van naam te voorzien !

Voor dringende gevallen zijn we bereikbaar op het nummer 0476 / 97 28 52 ( Luc ) of het nummer van het onthaal 014 / 85 95 10 .

0
Jeugdweekend 2021
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.