0
Inschrijvingsformulier nieuw lid seizoen 2024 - 2025

Dit is het inschrijvingsformulier om lid te worden van Rapid Hockey Club Temse (niet voor proeflessen). Dit formulier dient dus om definitief lid te worden.

Zorg ervoor dat alle gegevens in het formulier correct zijn. Je zal een mail ontvangen ter bevestiging dat je aanvraag goed is verlopen en of je lid geworden bent. Daarna zal je ook een factuur ontvangen.

Voortzetting lidmaatschap: Het lidmaatschap bij de club en de hockeybond wordt elk jaar automatisch verlengd tenzij vóór 1 juni van het lopende seizoen door het lid opgezegd door een email te sturen naar secretaris@hockeytemse.be

Met uw inschrijving bent u akkoord met onze disclaimer: u geeft toestemming om foto's video’s en berichtgeving, gemaakt tijdens trainingen, wedstrijden of andere club-activiteiten, te mogen publiceren op de website, Facebook etc.

Vul onderstaande formulier volledig en correct in en zo kan je lid worden van de RAPID family. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Contact info

Aandacht!

Dit lidmaatschap blijft ongewijzigd doorlopen naar volgende seizoenen toe tot schriftelijke opzegging volgens de reglementen van de Koninklijke Belgische Hockeybond. D.w.z. wie zich voor een volgend seizoen wenst uit te schrijven moet een mail sturen uiterlijk 30 juni van het lopende seizoen naar secretaris@hockeytemse.be.
Een mondelinge of schriftelijke melding aan de manager trainer of .... volstaat niet om op correcte wijze te worden uitgeschreven. 
Indien uw uitschrijving ontvangen wordt door onze secretaris, ontvang je per mail een bevestiging.

Uitschrijvingen die echter na 1 juni worden gemeld, gaan gepaard met een administratieve boete van 150 euro, opgelegd door RHCT.