0
Word vrijwilliger

Naast het bestuur heeft Vobako vele werkgroepen om de vereniging draaiende te houden. Daarin zijn een groot aantal leden actief. Vele handen makem immers licht werk en door zoveel mogelijk zelf te doen en te organiseren, blijft het lidmaatschap van Vobako betaalbaar voor iedereen.

Trainers, begeleiders, toogmedewerkers, leden onderhoudsploeg, bestuurders en leden van de werkingsgroep besteden veel tijd aan hun hobby en dat waarderen wij ten zeerste bij Vobako. Jaarlijks organiseert het bestuur voor deze vrijwilligers een bijzondere feestavond om hen voor al die activiteiten te bedanken.

Als je zelf ook actief mee wil helpen, iets mee wil organiseren, een team begeleiden, training geven, toogdiensten doen, in een werkingsgroep of in het bestuur wil zetelen neem dan contact op met het bestuur. Wij zoeken samen met jou naar iets wat je graag doet!

Engagement tonen geeft voldoening. Maar ervaring opdoen als vrijwilliger is vaak ook leerzaam, leuk en komt ook in het dagelijks leven goed van pas.

Op onze website kan je onder de knop 'vacatures' alvast functies vinden waar we mensen voor zoeken. Bij documenten kan je ons 'vrijwilligerscharter' terugvinden.

Alvast bedankt!