0
LEEUWENVLAAIEN

Bestel snel je overheerlijke Leeuwenvlaaien. Bestellen op of voor vrijdag 13 november, vlaaien geleverd of af te halen in het weekend van 20 november.

Bestel er hier zoveel je maar wil. Meer dan ooit hebben clubs jullie steun nodig en omdat we willen blijven investeren in onze jeugd gaat de opbrengst van de Leeuwenvlaaien integraal naar de jeugdwerking. Daarbovenop kunnen onze teams er nog een leuk extraatje mee verdienen.

Woon je in ons heerlijk Rijkevorsels dorp? Dan brengen we je vlaaike aan huis (corona-proof uiteraard). Heb je niet het voorrecht in Rijkevorsel te wonen, selecteer dan het tijdstip waarop je je Leeuwenvlaai op de club komt afhalen. Bedankt voor jullie steun en aaaaaanvalleeeeeeen!

8.5
SMURFENTAART - KIDS TOPPER

Een taart met een vulling van vanillepudding en abrikozengelei die mee wordt afgebakken. De taart is afgewerkt met zalige slagroom, en witte chocoladeschilfers. Geen twijfel, het water staat je in de mond!

Voeg toe
selected (aanpassen)
8.5
NOUGATINE - SCOORVLAAI (Nou gaat ie erin)

Zoet, knapperig, krokant, hemelse slagroom, galactisch lekkere vanillepudding ... laat je maar eens lekker gaan.

Voeg toe
selected (aanpassen)
8
BREUGEL - APPELTJES OP ZIJN BEST

Adembenemende taart met appel en rozijnen, afgedekt met latjes, amandelschilfers en alsof het nog niet smakelijk genoeg is nog bloemsuiker er bovenop ook.

Voeg toe
selected (aanpassen)
8
KERSEN

Heerlijke zoete zonde.

Voeg toe
selected (aanpassen)
7.5
RIJST

De smakelijkste klassieker.

Voeg toe
selected (aanpassen)
7.5
ABRIKOOS

... met (dek)latjes

Voeg toe
selected (aanpassen)

Goede en lekkere keuze! Ga verder om je gegevens achter te laten en af te rekenen. Zet de koffie al maar klaar.

0
LEEUWENVLAAIEN
0
LEEUWENVLAAIEN

Geef hieronder aan als je je bestelling wil koppelen aan een speler en zijn of haar team. Een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar onze geweldige teams om hun ploegpotje wat te vullen en er, als het terug kan, leuke dingen mee te doen. 

0
LEEUWENVLAAIEN
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.