0
Inschrijvingsformulier '24-'25
Fill out the form below to become a member

Contact details member

Spelers die al lid zijn bij Cosmo Genk en hun lidgeld steeds betaalden verzekeren we een plaats in onze club (op voorwaarde dat het voorschot tijdig betaald wordt). Spelers die het financieel moeilijk hebben mogen ons steeds aanspreken of mailen (cosmogenk@gmail.com)om een afbetalingsplan af te spreken.

Bij inschrijving verbind je jezelf ertoe een voorschot van €160 te betalen voor 15 mei. Indien dit niet gebeurt VERVALT je recht op inschrijving en krijgen anderen voorrang.

Op basis van het aantal inschrijvingen en betaalde voorschotten op 15 mei worden ploegen definitief ingericht.

Ik ben me als speler/ouder bewust dat ik iemand (ouder/familielid/vriend) voor de tafelverantwoordelijkheden (met ondersteuning), traktatie en de was afvaardig. Basketbal is een teamsport en er wordt een bijdrage verwacht van IEDEREEN.

Op dit moment komt iedereen automatisch in de A-ploeg terecht. De uiteindelijke verdeling gebeurt pas in de zomer na enkele trainingen.

Het infomoment over de ploegen van volgend jaar zal doorgaan op zaterdag 25 mei (NIET begin september) in sporthal De Kneipp (familiedag). Noteer deze datum alvast in jullie agenda.

Na het invullen van dit formulier krijgt u een bevestingingsmail en de factuur met betaalgegevens.

0
Inschrijvingsformulier '24-'25
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.