0
Inschrijving TTC Rupel 2023 -2024

Contact details lid

Contact details ouders/bewindvoerder

Lidgelden

Bij ttc Rupel betaal je een basislidmaatschap + een vergoeding die we doorstorten aan de verbonden waar je je wenst bij aan te sluiten.  Hieronder hebben we alle mogelijke lidmaatschappen opgelijst, je kan 1 combinatie kiezen.

 

Aangesloten bij een andere club

Als je in het vorige seizoen was aangesloten bij een andere club en je wil via een transfer naar Rupel komen, gelieve dan onze secretarissen te contacteren (secretaris@ttcrupel.be of +32499360154) en onderstaande velden in te vullen.

Opgelet transfers in het VTTL verbond kunnen enkel onder strikte regels.  Om te wijzigen van club moet men aangetekend ontslag aan de clubsecretaris & aan de federatie (VTTL) geven tussen 1 & 31 mei.  Vervolgens dient een transfer te worden afgesloten, bij voorkeur, voor 20 juni.

Voorkeuren Competitie

VTTL competitie vindt bij voorkeur op vrijdag plaats, Sporta op donderdag en AVVV op dinsdag.  De jeugdcompetitie zal steeds op zaterdag voormiddag plaatsvinden.

Je inschrijving is pas definitief na begtaling van het lidgeld op rekening nummer BE08 0689 0175 9113 met vermelding lidgeld + naam en voornaam

0
Inschrijving TTC Rupel 2023 -2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.