0
Grote Clubdag 25 Juni - Hockey Fun familie Tornooi
Submit the form below and join our event!

Belangrijke informatie vooraf

Het hockey Fun familie tornooi is bedoeld om samen veel plezier te hebben!  Iedereen kan meedoen en fair play is het belangrijkste.

Er zijn wedstrijden tussen 10:00 en 16:00.

Om de honger te stillen steken we tijdig de BBQ aan.  Tussen 12 en 14u worden de lekkerste BBQ gerechten uit Tervuren en omstreken geserveerd en huldigen we onze kampioenen op ons podium.  DJ check, MC's check en swingende beats check!  We zijn er klaar voor! 

Veld en duur wedstrijden

We spelen op een kwart veld en voor een wedstrijd voorzien we 30 minuten waarvan 25 minuten matchtijd.

 

Aantal spelers

We spelen 6 tegen 6 zonder keeper. Wisselen van de spelers mag continue.

 

Team samenstelling

We spelen in gemengde teams: jongens, meisjes, dames, heren...

De teams mogen bestaan uit spelers van dezelfde categorie:

  1. U6 - U11
  2. U12 - U14
  3. U16 - U19

Alle ouders (met of zonder ervaring), als ook onze heren, dames en gents, mogen meespelen zolang je rekening houdt met onze richtlijnen: op het veld mogen maximaal 2 spelers staan die niet tot de categorie behoren.  

=> Dus een U19-lid mag meespelen in een team in de categorie U6 - U10. 

=> Dus 4 U6 - U10 leden en 2 volwassene is ok.

=> 6 spelers uit eenzelfde categorie is ook helemaal prima.

We verwachten wel dat het spelniveau zo goed mogelijk wordt aangepast aan de tegenstander zodat iedereen een fijne wedstrijd kan beleven.  De spelers die niet tot de categorie behoren mogen niet zelf scoren. 

Een ingeschreven team bestaat minimaal uit 6 personen en mag maximaal uit 12 personen bestaan. We hopen zoveel mogelijk teams te kunnen creëeren.

Ieder relatie,kennis, familielid, van een Blue Lions lid is uitgenodigd. Dus broertjes, zusjes, neven en nichten schrijf je gerust ook in !

Wil je in meerdere teams spelen. Geen probleem ! Schrijf je gerust ook in bij andere teams! Het is wel zo dat we niet kunnen garanderen dat je andere team altijd op een ander tijdstip speelt. Probeer dus per team minimaal 6 unieke spelers in te schrijven. Maar het kan handig zijn als je toch een speler mist.

 

Rol Teamcaptains

De teamcaptain is ons eerste aanspreekpunt. Hij of zij is minimaal 16 jaar en moet niet zelf meespelen, maar dat mag natuurlijk wel.  

De captain zorgt voor: 

* eerlijk verloop van het spel 

* dat de wedstrijd op tijd begint

* het doorgeven van de score aan de wedstrijdsecretaris

Wij zullen ook zo goed mogelijk scheidsrechters proberen te voorzien. Het kan gebeuren dat een wedstrijd zonder scheidsrechter moet plaatsvinden. De teamcaptains zijn dan verantwoordelijk voor een orderlijk verloop van de wedstijd. 

 

We spelen voor de fun...

Maar, er valt ook wel iets te winnen.  Is de medaille voor tofste team naam voor jullie of verbazen jullie onze jury met jullie unieke outfits?  Of blinken jullie eerder uit in het cheerleaden?  We zijn klaar om nieuwe talenten te ontdekken, aan jullie om ze te tonen !    

 

Andere tornooien

We weten dat er op 25 juni ook andere tornooien plaatsvinden. In de planning van de wedstrijden zullen we hier rekening mee proberen te houden. Je kan in het formulier aangeven of spelers van je team nog mee zullen doen aan een extern tornooi en het tijdstip dat jullie team zal moeten stoppen. Probeer hier in de samenstelling van jouw team rekening mee te houden. Jouw team kan uit 12 spelers bestaan, je kan het team zo vormen dat er spelers eerder kunnen vertrekken of later kunnen aansluiten.  Zo kan iedereen meegenieten van onze clubdag en leer je misschien wel andere leden kennen ?  

 

Barbecue

Tussen 12:00 en 14:00 organiseren we ook een BBQ. Verkies je vlees of vis of hou je het op vegetarisch ?   Je moet enkel op voorhand beslissen en bestellen via dit formulier:

http!s://app.twizzit.com/v2/public/form/931ea64cfba34e6dbd3c00a7df5565ae

Belangrijke informatie 

Teaminschrijving