0
Snow to School MISSIE 1

Inschrijving

Welkom op het registratieformulier van het 'Snow to School-pakket'. Dit project is speciaal ontwikkeld voor kinderen van het eerste en tweede leerjaar. Het pakket omvat vier lessen die, verspreid over een periode van 2 tot 4 weken, kunnen gegeven worden. Iedere eerste les zal door één van onze medewerkers ingeleid worden, daarna is het aan jou om de volgende lessen over te brengen.

*OPGELET* Pas na het ontvangen van een bevestigingsmail is jouw aanvraag gegarandeerd.

Via onze website www.snowtoschool.be vind je alle informatie over het pakket terug.

MISSIE 1 

 

HOE WERKT HET?

 

Stap 1: Schrijf je in via dit platform.

Stap 2: Sneeuwsport Vlaanderen neemt contact met jou op om de reservering te verwerken.
Stap 3: Het pakket wordt jou op de dag van de eerste les bezorgd, samen met een ervaren lesgever die de eerste les zal begeleiden.
Stap 4: Proficiat! De eerste snowboard ervaring is een feit! Op naar de drie volgende lessen.
Stap 5: Het pakket wordt de laatste les nagekeken en opgehaald door Sneeuwsport Vlaanderen.
Stap 6: Hopelijk hebben de leerlingen ervan genoten en zien we jullie binnenkort terug, maar dan op de sneeuw!

 

Wat we van jou willen weten:

Het 'Snow to School pakket' maakt deel uit van een reeks van 3 missies die Sneeuwsport Vlaanderen aanbiedt. Het pakket uitlenen en de 4 initiatielessen geven op jouw school maken deel uit van missie 1. Daarnaast bestaan er nog 2 andere missies waarmee de leerlingen een totaalervaring kunnen beleven binnen de snowboardsport. Deze twee missies zullen doorgaan op woensdagnamiddag in de dichtstbijzijnde indoorpiste vanuit de school. Meer informatie omtrent de missies kan je terugvinden op www.snowtoschool.be.

 

Zowel missie 2 en 3 zijn naschoolse activiteiten, maar ondanks dit naschoolse aspect worden deze wel georganiseerd onder begeleiding van de leerkracht LO (of een andere leerkracht indien afwezig).

 

Het vraagt m.a.w. een zeker engagement van de leerkracht om enkele aaneensluitende woensdagnamiddagen beschikbaar te zijn en de geïnteresseerde leerlingen te begeleiden (maar geloof ons, de leerkracht zal er ook plezier uit halen!). Wij willen zoveel mogelijk kinderen laten kennismaken met de sport en de sneeuw én omdat de vraag naar het pakket enorm hoog is, krijgen scholen die de vervolgmissies willen volbrengen voorrang op de planning.

Nog vragen?

Neem dan een kijkje op www.snowtoschool.be 

Of neem gerust contact via: 

Giete@sneeuwsport.vlaanderen