0
Tennis Lidmaatschap 1 april 2023 t/m 31 maart 2024

Vul dit formulier in om een lidmaatschap aan te vragen/hernieuwen.

De aansluiting bij Tennis Vlaanderen is niet automatisch inbegrepen in je Blue Lions Tennis lidmaatschap. 

Contactgegevens lid

Bij het bevestigen van een bestaand lidmaatschap zouden we u willen vragen eerst in te loggen in Twizzit met het account van de persoon waarvoor u het lidmaatschap opnieuw aanvraagt. De gegevens worden dan al ingevuld met de bij ons bekende gegevens. U kunt deze dan gedurende het inschrijvingsproces wijzigen indien gewenst.

U kan kiezen tussen verschillende types lidmaatschap, onder meer op basis van leeftijd (volwassen, student, jeugd).

Behalve voor de jeugd kan in elke leeftijdscategorie geopteerd worden voor een abonnement met aansluiting bij Tennis Vlaanderen (TV) en een abonnement zonder TV. Het abonnement met Tennis Vlaanderen is met name vereist indien U wenst deel te nemen aan interclub of aan tornooien. Ook bij het abonnement zonder TV geniet U van een verzekering tegen sportongevallen. Bent u al jeugdlid van TV bij een andere club en wilt ook lid blijven bij deze andere club,  dan kan u dat hieronder aangeven. Kies bij deze stap gewoon het Jeugd TV lidmaatschap.

Indien U inschrijft voor het abonnement zonder aansluiting bij TV kan U later, op elk moment, een 'Supplement aansluiting bij Tennis Vlaanderen' aanvragen, via een aangepast formulier.

Indien u een sponsorcontract heeft gesloten met de Blue Lions met het recht op een gratis lidmaatschap kies dan eerst Sponsorlidmaatschap. Voor de zelfstandigen onder ons bieden wij ook zeer aantrekkelijke sponsordeals. Contacteer de penningmeester op: Penningmeester&bluelions.be omtrent de voorwaarden mocht u geïnteresseerd zijn. 

Vrijwilligersverklaring

Privacyverklaring

Opmerkingen

0
Tennis Lidmaatschap 1 april 2023 t/m 31 maart 2024
Please verify the details below before submitting the form