0
Inschrijving paaskamp 2024

Schrijf je nu in voor het Artemis paaskamp dat door zal gaan van 2 tot en met 5 april! Leden (recreanten en competitiespelers van U7 tot U16) hebben de keuze tussen het Performance kamp en het Basics&Fun kamp. 

In het Performance kamp, gericht op spelers met meer dan 2 jaar hockeyervaring leer je de coolste skills en trukjes. Met geavanceerde oefeningen, challenges en wedstrijdvormen krijgen je hockeyskills een serieuze boost. 

In het Basics&Fun kamp staan de hockey basistechnieken en plezier centraal. Je gaat samen met onze trainers aan de slag met leuke oefeningen, spelletjes en wedstrijdvormen rond een bepaald dagthema. 

Het paaskamp gaat door van 2 tot en met 5 april van 9u tot 16u. Er wordt geen opvang voorzien voor of na de kampuren. Tijdens de pauzes worden er 2 versnaperingen per dag voorzien, in de middagpauze is er een mogelijkheid tot aankopen van een drankje/chipszakje met cash geld in de barcontainer. Deelnemers voorzien een eigen (gezonde) lunch, voldoende water, aangepaste kledij, zonnecrème en eventuele extra versnaperingen

150 Basics&Fun kamp

Gericht op spelers/speelsters met minder dan 2 jaar hockeyervaring

Selecteer
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)
150 Performance kamp

Vertrekt vanuit een basisniveau hockey

Selecteer
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)
0
Inschrijving paaskamp 2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.