0
Inschrijvingen nieuw seizoen (2020-2021)

Pagina 1/5

Algemene Info

Welkom op onze inschrijvingspagina :-)


Wanneer u op verder drukt, komt u op verschillende pagina's. We vragen u om deze zorgvuldig in te vullen. 

  • Pagina 1: Algemene Info
  • Pagina 2: Contactgegevens
    • Graag 1 fiche per persoon invullen. Indien u enkel een familie verzekering zou wensen, dan moet u ook 1 fiche per persoon invullen (u kan dit doen zonder een keuze te maken in piste abonnement of trainingspakket)
    • Bij deze vragen we u even de tijd te nemen om alle gegevens onderaan aandachtig na te lezen, in te vullen, te vervolledigen en indien nodig te wijzigen.
  • Pagina 3: WeSki Trainingsformule
  • Pagina 4: Piste toegang
  • Pagina 5: Aansluiting SneeuwSport Vlaanderen (verzekering)

Clubreglement

Door in te schrijven op onze website verklaart u zich akkoord met het "Huishoudelijk Reglement" van WeSki! VZW te vinden op www.weski.be. Onze privacyverklaring vind je terug op onze website www.weski.be.

Betaling

Het onmiddellijk te betalen bedrag bevat enkel de kost van de Piste toegang en de aansluiting bij SneeuwSport Vlaanderen (verzekering), dit omdat we dit aan onze partners onmiddellijk dienen te betalen.
Het trainingspakket wordt op een later tijdstip gefactureerd om jullie zo meer betalingsvrijheid te verlenen.

Bij bevestiging van uw inschrijving, na het doorlopen van alle pagina's, zal u doorverwezen worden naar de betaalpagina. U hebt de keuze om het openstaand saldo online te betalen of via overschrijving op rekeningnummer WeSki! "BE11 9731 6184 5948".

0
Inschrijvingen nieuw seizoen (2020-2021)

Pagina 2/5

Contactgegevens

*Om in aanmerking te komen voor een familiekorting (van toepassing bij de aansluiting SneeuwSport Vlaanderen) is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype, en wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

0
Inschrijvingen nieuw seizoen (2020-2021)

Pagina 3/5

WeSki Trainingsformule

In de WeSki trainingsformule zit eveneens je lidgeld in.

In alle WeSki formules zitten steeds de conditietraining op donderdag avond inbegrepen.

Trainingsdagen en uren:

Hier bieden we verschillende formules aan (check de prijzen en de uren van de trainingen, per leeftijd! - infofiche - Link)

 

 

0
Inschrijvingen nieuw seizoen (2020-2021)

Pagina 4/5

Piste toegang

Kies hier uw pistetoegang: 

- Jaarabonnement onbeperkt toegang tot Aspen skibaan vanaf 1 augustus 2020 tot en met 31 juli 2021 (voordeeltarief enkel indien het piste abonnement betaald is voor 31 juli 2020!)
- Sponsorpakket: zie sponsorbrief
- Overige: 10-uren kaart zelf aan te kopen aan de balie van de skibaan 

Als U enkel wil aansluiten bij SneeuwSport Vlaanderen betreffende de verzekering, kies dan de optie: "Ik wens geen pistetoegang".

 

Let op! Voor seizoen 2020-2021 biedt Aspen een korting van 50 eur voor bestaande leden. Deze korting zit al inbegrepen in de prijs. Voor nieuwe leden geldt deze korting van 50 eur niet, en deze 50 eur zal gefactureerd worden bij de factuur van het WeSki trainingsgeld. 

 

0
Inschrijvingen nieuw seizoen (2020-2021)

Pagina 5/5

Aansluiting Sneeuwsport Vlaanderen

Om in aanmerking te komen voor een familiekorting (van toepassing bij de aansluiting SneeuwSport Vlaanderen) is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype, en wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

Selecteer het gewenste lidmaatschap bij Sneeuwsport Vlaanderen. Meer informatie over de verschillende opties vind je hier.

LET OP: indien je wedstrijden wenst mee te doen, dan ben je verplicht een competitielicentie te nemen, dit kan enkel bij een BASIC SAFE SNOW of een SNOW OMNIUM VERZEKERING.

0
Inschrijvingen nieuw seizoen (2020-2021)
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.