0
Blue Lions Zomer Hockeystage met overnachting 2024

Blue Lions Hockeystage 2024

Dit jaar zal het allereerste Blue Lions hockeykamp met overnachting plaatsvinden!

Ben jij tussen de 9 en 16 jaar en heb jij zin in een week vol hockey en leuke avonturen met vrienden en vriendinnen?

Schrijf je dan hieronder in voor dit allernieuwste kamp met overnachting!

Wie? - alle jonge hockeyers tussen de leeftijd van 9 en 16 jaar

Wat kan je verwachten? - een top hockeystage van 6 dagen (maandag tot zaterdag) met overnachting in tenten. Iedere dag aangepaste hockey programmas (incl. toernooitjes, demo's, clinic's en workshops) door ervaren toptrainers. 's avonds zal er steeds een avondactiviteit voorzien zijn.

Het ganse kamp is er toezicht door de volwassen trainersstaf.

Wat met het eten? - zowel 's morgens, 's middags als 's avonds zal er steeds een gevarieerde maaltijd klaar staan voor de spelers. Deze worden vers bereid door het kookteam op het kamp.

Waar? - Blue Lions Hockey Club (Polygoon Duisburg)

Wanneer? - 29 juli tot 3 augustus 2024. Ontvangst tussen 9 en 9.30 op maandag en ophaling op 12:00 uur zaterdags

Staff? - er zal zowel een team van toptrainers aanwezig zijn als een kookteam. De twee kampverantwoordelijken voor deze stage zijn Alice Van Hulle (speelster Dames 2, trainer) en Emilo Geyskens (speelster dames 1, trainer & coach van U14 G2). Met hun ervaring als trainer en het geven van hockeystages zullen ze de volledige week klaar staan voor de spelers. Het kampteam kan alvast niet wachten de spelers een topweek te bezorgen!

De privacyverklaring van Blue Lions vindt u hier: https://static.twizzit.com/public/v2/media/441/5b057dbbef4f2.pdf

0
Blue Lions Zomer Hockeystage met overnachting 2024

Voeding:

De gegevens in onderstaande vragenlijst willen wij bij de hand hebben om het hockeykamp van uw kind in optimale omstandigheden te laten verlopen en worden enkel ingezien door de kampleiding. Kan u deze medische inlichtingsfiche nauwkeurig invullen, aub?.

Wij willen u er ook op wijzen dat op onze sportkampen geen medicatie beschikbaar is, ook geen vrij verkrijgbare middelen. Onze monitoren beschikken enkel over producten om wonden te verzorgen. indien uw zoon of dochter tijdens het sportkamp medicijnen moet innemen of gevoelig is voor bepaalde zaken dien je zelf de producten mee te geven die uw kind mag/ moet innemen. 

Elk medicijn apart dient vergezeld te zijn van een volledig ingevuld Attest medicijnen (zie later).

 

Let op: zonder ondertekend attest zullen onze monitoren/ kampleiders geen medicatie toedienen, ook niet de vrij verkrijgbare producten. Als ouder waakt u zelf over de vervaldatum van de medicijnen.

 

 

Indien categorien niet van toepassing zijn op uw kind, gelieve een "neen" te selecteren.

reisapotheek:

u kan ook een kleine reisapotheek meegeven met middelen tegen bijvoorbeeld: hoofdpijn, keelpijn, beginnende verkoudheid...

u kan deze bij aankomst aan het kamp overhandigen aan de medische verantwoordelijke, die deze in bewaring zal nemen en zal toedienen indien nodig.

De club is niet verantwoordelijk voor eventuele (ziekte) kosten gemaakt naar aanleiding van gebeurtenissen die plaats hebben gevonden op het kamp.

De club heeft het recht om het kamp te annuleren in verband met uit te voeren infrawerken en in geval van te weinig inschrijvingen. In dat geval worden de inschrijvingskosten terugbetaald.

Bij verdere vragen, aarzel zeker niet contact op te nemen met de kamp verantwoordelijken Emilo Geyskens of Alice Van Hulle

via whatsapp tel:

Emilo Geyskens: 0472965153

Alice Van Hulle: 0479609458

 

0
Blue Lions Zomer Hockeystage met overnachting 2024
Please verify the details below before submitting the form