0
GZ Wijnactie 2023

De wijnactie van volleybalclub Geel-Zwart Wijnegem is ondertussen aan de 7de editie toe! Ons gepassioneerd proefteam heeft dit jaar na rijp beraad een selectie gemaakt met enkele oude bekenden en enkele nieuwe ontdekkingen. U heeft de keuze uit 4 witte, 2 rosé, 4 rode en 3 mousserende wijnen (2x cava, 1x prosecco). Naast de selectie van dit jaar, is er de mogelijkheid om enkele favorieten van de voorbije edities te bestellen (enkel mogelijk per 6 flessen).

Uit dit uitgebreide aanbod kan u naar hartenlust kiezen via onderstaand bestelformulier. Voor een vlotte verdeling vragen wij een veelvoud van 6 flessen per bestelling te selecteren.

Eens uw keuze gemaakt is en alle gegevens zijn ingevuld, kan u op de volgende pagina meteen online betalen. Hierna ontvangt u een bevestiging via e-mail en kan het aftellen naar 9 december beginnen.

Bestellen kan tot en met vrijdag 1 december.


Alvast bedankt om onze clubwerking te steunen!


Klinkende groeten,
Het Geel-Zwart wijnteam

Selectie 2023

Wit

6.9
Carbonero - Viura & Chardonnay (ES)

Het is een levendige, frisse, witte wijn, aan te raden bij aperitief, seafood en gevogelte. Deze witte wijn is afkomstig van wijngaarden in de noordelijke tip van centraal Castilië.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
8.5
Parcelles - Sauvignon Blanc (FR)

Een frisse en levendige witte wijn met toetsen van citrus- en steenvruchten. De vergisting gebeurt op lage temperatuur om de wijn een mooie volle smaak te geven. Al meerdere malen bekroond tot één van de beste Sauvignon Blancs van de streek.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
8.8
Carole - Chardonnay (FR)

Deze Chardonnay kan je herkennen aan zijn volle smaak met exotisch fruit en honing met zelfs een botertoets, maar de Gros Manseng geven de wijn een verfrissende finale. Zeer zachte persing met enkel het allerbeste en fijnste sap.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
10.3
Les Salins - Chardonnay & Clairette (FR)

Deze heerlijke witte wijn uit de languedoc heeft een elegante smaak met toetsen van geel fruit, witte bloemen en perzik. Het is een frisse witte wijn, zeer geschikt bij de aperitief en bij visgerechten.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)

Rosé

8.5
Parcelles rosé (FR)

Heerlijk pittige rosé uit de Val de Loire die aardig wat body en smaak heeft. Deze frisse en soepele wijn komt uit hetzelfde huis als onze Sauvignon Blanc.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
8.8
Les Caprices de Lola (FR)

Les Caprices de Lola is een mooie, elegante, lichte rosé. De neus is elegant en flatterend met fruitige tonen van citrusvruchten. Het is een typische zomerse rosé.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)

Rood

6.9
Carbonero - Tempranillo & Syrah (ES)

Aan te raden bij pasta, tapas en vleesgerechten. Het is een fruitige, sappige en veelzijdige rode wijn.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
10
Arbino - Montepulciano (IT)

Deze pure Montepulciano is een absolute topper. Heerlijk, soepel, vol en fruitig en perfect bij een spaghetti Bolognaise. De wijngaard ligt net buiten de D.O.C. Montepulciano d'Abruzzo, vandaar dat er Terre di Chieti op de fles staat.

Onze bestseller van vorig jaar!

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
11.4
Côtes du Rhône - Grenache, Marselan, Syrah (FR)

Deze wijn is traditioneel vergist om het fijne zongerijpte fruit te bewaren. Het is een ronde en zachte wijn met een vleugje rood fruit. Je mag de wijn zeker wat koeler serveren.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
13.7
Tierra Savia - Tempranillo (ES)

Door de rijping van 12 maanden op eikenhouten vaten is dit een krachtige rode wijn maar een die een elegante smaak heeft met toetsen van gedroogde kruiden en rode bes. Een rode wijn met karakter!

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)

Bubbels

10.2
Cava Château Royal - Brut (ES)

Deze cava is een droge, maar fruitige schuimwijn met voldoende soepelheid en complexiteit om elke wijnliefhebber te behagen.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
11.5
Cava Grimau - Brut (ES)

Deze zeer zuivere cava is fris, strak en droog. De rijping in de kelder voor de tweede gisting duurt minstens 12 maanden en het ‘dégorgement’ heeft pas plaats wanneer de flessen vertrekken. Perfecte aperitief.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
13
Prosecco Frassinelli (IT)

De bodem van klei en kalksteen zorgen samen met de hoogte van de heuvelachtige wijngaarden voor mineraliteit, elegantie en een krokante smaak in het glas. Deze extra dry smaakt net dat tikkeltje smeuïger.

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)

Selectie 2022

52.8
6x Aure rosé (FR)

Deze Aure is het rosé zusje van onze witte Carole, die dit jaar terug is van weggeweest.

8.8 euro per fles

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
69
6x Mata Mangos rood - Cabernet Sauvignon (ES)

11.5 euro per fles

Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)

Gegevens koper

Gegevens verkoper GZ

Factuur nodig?

Betaling

Als u op "VERDER" klikt, wordt u naar onze online betalingspagina geleid, waar u met uw banking app of Payconiq kan afrekenen. Na de betaling is uw bestelling geslaagd en ontvangt u een bevestiging via e-mail.

Opgepast, als u op "VERDER" klikt, kan u niet meer terugkeren naar dit scherm.

0
GZ Wijnactie 2023
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.