0
INSCHRIJVING SPELERS SEIZOEN 2023 - 2024

IK VOETBAL AL BIJ DE LEEUWKES

ZORG ERVOOR DAT JE BENT INGELOGD MET HET ACCOUNT VAN DE SPELER OF SPEELSTER DIE JE WIL INSCHRIJVEN. Doe je dat niet schrijf je je als ouder als voetballend lid in en dat is niet de bedoeling. Kies hieronder (grijze balk helemaal rechts) de naam van de speler of speelster die je wil inschrijven (als je wil wijzigen, druk op "change" en kies de juiste naam). 

IK VOETBAL NOG NIET BIJ DE LEEUWKES

Vul alles in en we maken een lidmaatschap voor je aan. Zorg er wel voor dat je al contact hebt gehad met iemand op de club die bevestigt dat je kan inschrijven, om te vermijden dat je inschrijft voor een leeftijdscategorie waar geen extra spelers of speelsters meer bij kunnen. Neem contact op via leeuwenacademie@kfczwarteleeuw.be

LIDGELD BETALEN

Op het einde van dit formulier kan je online het lidgeld betalen zodat we je inschrijving kunnen finaliseren. Je kan er ook voor kiezen om op een later tijdstip te betalen (dus niet onmiddellijk bij inschrijving). Kies dan op het einde van het formulier voor "op een alternatieve manier betalen". Schrijf het lidgeld dan over op het rekeningnummer BE40 9731 7091 6963 met vermelding van de naam en voornaam van de speler of speelster. Let wel op, je kan pas definitief worden ingeschreven en wedstrijden spelen als je je lidgeld hebt betaald.

Het lidgeld is inclusief een top-kledijpakket van onze kledijpartner JAKO ter waarde van +/- 150 euro én een clubkaart met 5 euro consumptiewaarde. 

KLEDIJPAKKET

Als we je lidgeld hebben ontvangen krijg je binnen enkele weken een bestelcode waarmee je op de webshop jouw geweldige Leeuwen-kledijpakket kan bestellen. Dit kledijpakket bezorgt onze kledijpartner JAKO bij jouw thuis, hoe gemakkelijk is dat. 

GESPREIDE BETALINGEN

Je hebt ook de mogelijkheid gespreid te betalen als je dat wil.
Op of voor 5 mei 2023: inschrijven en bij betaling optie "betaal later" kiezen.
Op of voor 31 mei 2023: betalen voorschot 150 euro.
Op of voor 31 juli 2023: betalen restant lidgeld. 

Heb je nog andere vragen ivm betaling? Contacteer ons op leeuwenacademie@kfczwarteleeuw.be

PROBLEMEN - VRAGEN? leeuwenacademie@kfczwarteleeuw.be of kevinmaes_zwarteleeuw@telenet.be (0494 41 34 75)

0
INSCHRIJVING SPELERS SEIZOEN 2023 - 2024
0
INSCHRIJVING SPELERS SEIZOEN 2023 - 2024
0
INSCHRIJVING SPELERS SEIZOEN 2023 - 2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.