0
Inschrijvingen nieuw seizoen

Contactgegevens

*Om in aanmerking te komen voor een familiekorting is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype, en wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

€ 0.00
0
Inschrijvingen nieuw seizoen

Aansluiting Sneeuwsport Vlaanderen

Selecteer het gewenste lidmaatschap bij Sneeuwsport Vlaanderen. Meer informatie over de verschillende opties vind je hier.

In het verleden werden de verzekering/lidmaatschap en competitielicentie samen verrekend in ons lidgeld. Standaard was dit een 'Basic safe snow' met bijhorende competitielicentie. Vanaf heden kan iedereen kiezen welke verzekering hij/zij wil. 

Let op! Indien je geen competitielicentie kiest, kan je niet deelnemen aan wedstrijden! Als club moedigen we onze leden dan ook aan om deze licentie bij te nemen. 

0
Inschrijvingen nieuw seizoen

Extra info voor de club

! FTS x PRIVATE WELKOMSPAKKET !

Dit jaar ontvangen jullie een zwarte Longsleeve en zwarte Hoodie, allebei met het gouden logo op.

De Longsleeve is ideaal als underlayer of Styllish Top, de Hoodie is extra warm om de elementen in de frigo te trotseren!

Na inschrijving ontvangen jullie een unieke code dat het bedrag in de webshop van dit pakket tot 0€ brengt, cool right?!?!

Longsleeve:

Hoodie:

De Longsleeve valt normaal uit, de Hoodie kan je best één of 2 maten groter nemen.

!FTS x PRIVATE SPORTSHIRT!

Apart verkrijgbaar hebben we ook nog een unieke FTS Sportshirt in de aanbieding! Dit ultra ademende shirt is ideaal om buiten te sporten, te dryslopen, wakeboarden, enz...

Volledig personaliseerbaar met naam in extra shiny gold letters aan een zeer scherpe prijs!

Vergeet bij het bestellen van deze Tee zeker niet je achternaam en initiaal van je voornaam te vermelden in de opmerkingen van de webshop, zo zijn we echt een TEAM ;-)

En kijk natuurlijk ook nog eens verder op de webshop!

Support Your Local Businesses!

www.privateclothing.eu

Whooooohuuuuuuuuuw!

This field is required. Please select a contact.
0
Inschrijvingen nieuw seizoen
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.