0
Taxa Zomerstage 2021

Hieronder kan u uw zoon/dochter inschrijven voor de zomerstage 2021. Gelieve alle velden in te vullen. Wegens adminstratieve redenen kan u slechts 1 inschrijving per formulier doen. 

Ook al mogen we vanaf 25 juni max. 100 deelnemers toelaten, door de beperkte ruimte op  de velden, zien we ons verplicht om het aantal deelnemers voor WEEK 1 tot max. 80 inschrijvingen te beperken en voor WEEK 2 tot max. 85 inschrijvingen.

IEDEREEN die wil hockeyen, mag zich inschrijven: leden, beginners en ook leden van andere clubs. In geval van overbooking, zullen we spijtig genoeg de « first come first serve » regel toepassen. Het is onmogelijk om van de maximum aantal inschrijvingen af te wijken. We danken jullie alvast voor jullie begrip.

In de laatste informatie-mail, zal je uitgebreid geïnformeerd worden over alle verplichte maatregelen, aanbevelingen en andere stage-zaken. Deze wordt in de laatste week voor de desbetreffende stageweek verstuurd. Het is belangrijk alle informatie grondig te lezen en dit met je kind(eren) te delen zodat de stages zo veilig mogelijk kunnen verlopen. Er zal ook een medische fiche bij de start van de stagen moeten worden binnengebracht. Deze ontvangen jullie ook bij de informatiemail.

We kijken er naar uit om jullie in augustus weer te mogen ontvangen,

Het TAXA-stageteam

Vragen? Mail ons via stage@hockeytaxandria.be. 

Gegevens deelnemer

Bij inschrijven voor 11 augustus, krijgt elke deelnemer een stage T-shirt. Gelieve hiervoor hieronder de maat van de deelnemer door te geven. 

Inschrijving zomerstage

Hieronder kan u uw zoon/dochter inschrijven voor de zomerstage. Gelieve slechts 1 persoon in te schrijven per formulier.

De plaatsen zijn beperkt. Als er geen stages meer beschikbaar zijn, dan kan u zich inschrijven op de wachtlijst.

Er zal deze zomerstage door de corona-richtlijnen helaas GEEN voor- en/of na- opvang zijn.

110 Week 1: U14 t/m U19 jongens & meisjes

Inschrijving zomerstage van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus 2021

Let op! Tijden zijn iedere dag van 12u30-17u00

Voeg toe
selected (aanpassen)
110 Week 2: 5 jaar t/m U12 jongens & meisjes

Inschrijving zomerstage van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus 2021

Let op! Tijden zijn iedere dag van 9u30-16u00

Voeg toe
selected (aanpassen)

Aankoop extra's

Wegens de Corona-maatregelingen willen we contactloze betaling zoveel mogelijk stimuleren. Om dit optimaal te doen verlopen en kosten van bancontact te verminderen, kan u tijdens de inschrijving al bonnen/bitjes aankopen & betalen zodat deze klaar zullen liggen bij aanvang van de stage. 

We raden u sterk aan om reeds bonnen aan te kopen tijdens deze inschrijving. Om drukte te vermijden zal het niet mogelijk zijn om op maandagochtend bonnen/bitjes aan te kopen! Op andere dagen is het uiteraard wel mogelijk om bonnen/bitjes bij te kopen.

12 10 drankbonnen
Voeg toe
selected (aanpassen)
10 Bitje
Voeg toe
selected (aanpassen)

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag op BE51 1431 0075 0062. Gelieve bij de betaling de omschrijving "Zomerstage 2021 + WEEK 1/2 +  familienaam van uw kind(eren)" toevoegen zodat we de betaling goed kunnen verwerken. Na 11 augustus betaalt u €125 per deelnemer. U kan verschillende deelnemers groeperen in 1 betaling. Deze informatie zal u ook toegestuurd worden via een bevestigingsmail.

Voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing voor deze inschrijving: 

  • Het huishoudelijk reglement met bijhorende privacy verklaring (link)
  • De wettelijke corona-maatregelingen die van toepassing zijn op het moment van de stage
  • Inleveren van de verplichte medische fiche conform de richtlijnen van Sport Vlaanderen (wij zullen de template uitsturen 1 week voor de start van de stage).
0
Taxa Zomerstage 2021
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.