0
Victory Clinic Krokusvakantie 2020

INSCHRIJVING VICTORY CLINIC KROKUSVAKANTIE (U14-U19)

U kan maandag (eerste stagedag) uw kind aanmelden vanaf 8u aan de inschrijftafel en daar ook cash betalen. De prijs bedraagt 165 euro voor 5 dagen. Afwijkend aantal dagen worden als volgend berekend: 15 euro admin kosten + 30 euro/dag. Uw kind zal daar tevens vernemen in welke groep zij/hij zit en haar/zijn t-shirt ontvangen. De stage start om 9u30 en duurt tot 16u. 

Er is dagelijks voorbewaking voorzien vanaf 8u en nabewaking tot 18u. 

Lunch zelf mee te nemen of ’s morgens broodje bestellen/betalen aan de bar. Op woensdag is er een verrassingslunch voorzien (inbegrepen in de prijs). Dranken kunnen doorheen de dag aan de toog besteld worden drinkbussen kunnen doorlopend (gratis) aan de toog bijgevuld worden met water. In de ochtend wordt er een stuk fruit voorzien en in de namiddag krijgen de kinderen een koekje en een frisdrankje. Snoep wordt pas vanaf 15u verkocht. 

Scheenlappen en een bit zijn verplicht. Een bit is steeds te koop in het clubhuis. Het dragen van deze bescherming wordt zeer streng gecontroleerd. Indien wij een kind hebben dat geen bit meer heeft of het kwijtgespeeld is, zullen wij hem een nieuw bit geven (na een grondige zoektocht) dat wij 's avonds aan 6 euro/stuk zullen afrekenen. 

Graag hadden we ook geweten of er een relevante medische voorgeschiedenis of allergieën zijn waarmee we dienen rekening te houden.

Heeft u recht op een tussenkomst van uw ziekenfonds? Breng uw ingevuld formulier mee op de eerste stagedag. U kan het formulier ingevuld en ondertekend ophalen op de laatste stagedag in het Clubhuis.

MAANDAG 24/02/2020 t/m VRIJDAG 28/02/2020

 

BELANGRIJK! Indien je geen bevestigingsmail ontvangt contacteer hockeystage@victory.be

Annulaties worden enkel aanvaard t/m 18 FEBRUARI 2020. Nadien enkel met geldig doktersattest. Bij laattijdige niet gewettigde annulaties wordt een kost van €50 in rekening gebracht.

Mogelijkheid om broodjes te bestellen voor dagelijkse aanvang van de stage. Verrassingslunch op woensdag inbegrepen.