0
Inschrijven hockey initiaties 2024

Benieuwd waarom wij hockey zo'n leuke sport vinden? Wil je zelf ook komen proberen of ook jij door de hockey-microbe gebeten wordt?

Doorheen het jaar kan je gratis komen proeftrainen, samen met onze andere teams. Na afloop van het hockeyseizoen (eind mei), krijgen onze coaches en trainers even rust en zijn er geen gewone trainingen meer.

Daarom nodigen we je uit voor onze initiatiedagen. We organiseren dan een proeftraining om jongeren (en volwassenen) kennis te laten maken met de populaire hockeysport. Wie weet ben je wel één van onze nieuwe Taxa-talenten.

Deze training staat open voor iedereen zonder ervaring die vrijblijvend wil komen kennismaken met hockey.  Starten kan al vanaf 4 jaar!

De volgende initiaties vinden plaats op zaterdag 22 juni en zaterdag 31 augustus van 10u00-11u30. We zullen op basis van de inschrijvingen de groepen indelen volgens leeftijd. Vooraf inschrijven is verplicht. Zo kunnen we voldoende initiators voorzien.

 Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina. Tijdens de inititatiedag staan we ook ter jullie beschikking voor het antwoorden van alle vragen. Lukt het nu niet om aanwezig te zijn? Geen probleem, tot eind mei en vanaf september kunnen jullie ook nog deelnemen aan proeftrainingen.

 

Een beetje praktische informatie over de initiatiedag:

  • Ouders en begeleiders zijn ook welkom en kunnen de training volgen vanop het terras.
  • Voor de spelers volstaat het om sportieve kledij (sportschoenen met platte zool of hockeyschoenen) aan te doen en eventueel een drinkbus met water mee te brengen. Wij voorzien sticks.
  • Locatie: HC Taxandria, De Hoogt 10, Oud-Turnhout.

 

Vragen ?   :  peter.vervoort@hockeytaxandria.be

U ontvangt een mail een week voor de proeftraining met alle info.

U kan onze privacyverklaring raadplegen in ons huishoudelijk regelement.