0
Staycation NM Surf & SUP - 2023

Geen zin om lang in de auto te zitten of in de lucht te hangen om die prachtige exotische bestemming te bereiken? Liever iets dichter bij huis? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u! 

Geniet van een weekje windsurfen en suppen samen met het hele gezin op de tropische wateren van Deinze. 
5 namiddagen bieden we jou windsurflessen aan voor beginners tot gevorderden, voor jong en oud. Naast windsurfen kan je kennis maken met het suppen, wingsurfen, skimboarden ... 

Twijfel niet en schrijf je in, we hebben voor elk wat wils...

PRIVE CURSUS MET GANS JOUW GEZIN 

Gelieve één inschrijvingsformulier per persoon in te vullen aub

85 24/07 - 28/07 : LID
Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
120 24/07 - 28/07 : NIET LID
Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Windsurfing Deinze (Kleine Oostkouter 32 - 9800 Deinze). Wij gebruiken deze persoonsgegevens  voor het ledenbeheer en de organisatie van activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en om u op de hoogte te kunnen houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op het versturen van informatie omtrent onze club, volstaat het ons dat mee te delen via info@windsurfingdeinze.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op (link lange versie).

 
0
Staycation NM Surf & SUP - 2023
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.