0
Inschrijvingsformulier seizoen 2024-2025

 

Weldra een hockey tiger?

Alvast van harte welkom bij onze club! Hockeytigers Keerbergen is een jonge maar ambitieuze  hockeyclub die beschikt over deskundige coaches en trainers voor alle leeftijdscategorieen én een state-of-the-art infrastructuur.

Ondanks groeiende sportieve uitdagingen heeft onze club steeds haar familiale karakter weten te behouden en voelt ieder er zich snel thuis.

Voor de jongsten onder ons: je kan niet vlug genoeg starten! Vanaf 5 jaar kan je al op een speelse manier je eerste hockeystapjes zetten.

Voor de ouderen onder ons: het is nooit te laat om de stick ter hand te nemen!

 

Hockeyclub Keerbergen Tigers biedt verschillende start mogelijkheden aan:

* Ben je zeker van je stuk. Hockey is echt iets voor jou! Registreer je dan rechtstreeks als 'spelend  lid' in de passende leeftijdscategorie.

* Toch eerst eens proeven? Zal zoon- of dochterlief het wel leuk vinden? Schrijf je dan in voor 'proefles' in de passende leeftijdscategorie.  Je volgt 3 gratis proeflessen (vastgelegde periodes voor instap uitgezonderd U6, U7, U8) en beslist dan of je spelend lid wordt of niet. Let op, de hockey microbe zal je snel te pakken hebben!

* Heb je interesse om een 'Start 2 Hockey' reeks te volgen?

Voor de leeftijdsgroep vanaf U14 (U14-U16-U19-volwassen). Je schrijft in als 'Start 2 Hockey' in de passende leeftijdscategorie.  Je start met een lessenreeks van 10 lessen.

Voor de leeftijden onder U14 (U12-U11-U9-U8-U7-U6), word je onmiddellijk als volwaardig lid geïntegreerd in een spelersgroep waar je de basisbeginselen leert totdat je klaar bent om wedstrijden mee te spelen. Je schrijft in als 'spelend lid' in de passende leeftijdscategorie.

 

Info kan je vinden op de website www.hockeytigers.be.

 

HCKT garandeert dat alle gegevens van persoonlijke aard volstrekt vertrouwelijk worden behandeld en alleen gebruikt worden om u een optimale dienstverlening te bieden. Zoals wettelijk voorgeschreven geeft HCKT een recht van inzage en verbetering aan iedereen van wie zij persoonlijke gegevens verzamelt. U kan dit recht uitoefenen door u te wenden tot het secretariaat.                                       

 

PRIVACY VERKLARING

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door VZW Hockeyclub Keerbergen Tigers (Vlieghavenlaan 109, 3140 keerbergen), voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie, als gevolg van uw inschrijving en voor directe marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden alsook het gebruik van foto’s van sportactiviteiten genomen op het domein om eventueel te publiceren op de website.

 

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op directe marketing, volstaat het ons dat mee te delen op admin@hockeytigers.be. Via dit adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of vragen ze over te dragen.

 

Contact gegevens lid