0
Start-to-Kayak

Als recreatieve kajakclub bevaren we van de Alpen (wildwater) tot de Noordzee (zeekajak) alle soorten rivieren en meren, rustige en wilde, grote en kleine, …

Als sportclub hechten we hierbij bijzonder belang aan een goede en veilige techniek. Daarom proberen we aan onze leden de mogelijkheid te bieden om te groeien van beginner tot gevorderde.

De eerst stap in dit traject is de Start-to-Kayak: een initiatie met de bedoeling op vlak water de basistechnieken van het kajakken in te oefenen. De cursus eindigt met de mogelijkheid de proeven voor een A-brevet af te leggen. Deze lessenreeks staat vrijblijvend open voor iedereen. Wel verwachten we van nieuwe leden dat ze een Start-to-Kayak volgen.

Jaarlijks bieden we vier reeksen aan:

  1. Woensdag (vijf lessen na de paasvakantie) van 18:45 tot 20:30
  2. Zaterdag (drie lessen in het voorjaar) van 8:45 tot 12:00
  3. Woensdag (vijf lessen in september) van 18:45 tot 20:30
  4. Zaterdag (drie lessen in najaar) van 8:45 tot 12:00

Dit formulier houd rekening met beschikbare plaatsen: inschrijvingen zijn mogelijk zolang de reeks zichtbaar is – niet zichtbaar betekend dus helaas ook dat de reeks volzet is.

Deelnemen aan de Start-to-Kayak kan iedereen vanaf negen jaar die 25m kan zwemmen.

GDPR

Uw persoonsgegevens worden door KSKCL vzw gebruikt voor het organiseren van de Start-to-Kayak. We delen deze informatie met onze federatie Peddelsport Vlaanderen vzw (voormaals VKKF). Dit is nodig voor de verzekering van de sportactiviteit. Hiervoor gebruiken we de applicatie van Twizzit.com.

Betaling

De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Gelieven het bedrag  te storten aan KSKCL vzw op BE71 7344 2913 4069, met vermelding van uw naam, Start-to-Kayak en de gewenste sessiereeks. De plaatsen zijn beperkt. De toewijzing van de beschikbare plaatsen gebeurt in volgorde van de betaling.

Moet KSKCL vzw de cursus annuleren omwille van onvoorziene omstandigheden (bv.  verstrengde corona-maatregelen) dan zullen we U de mogelijkheid bieden om ofwel een optie te nemen op de eerstvolgende lessenreeks ofwel het inschrijvingsgeld terug te storten. Omwille van andere (niet door KSKCL vzw veroorzaakte) redenen kan het inschrijvingsgeld niet terug gevorderd worden.

0
Start-to-Kayak
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.