0
BESTELLEN VOORWAARTS MONDMASKERS

Eentje voor jou, eentje voor mij!

In de afbouwstrategie van de coronamaatregelen zal het dragen van mondmaskers een belangrijke rol spelen. Dit in het bijzonder in die situaties waar de afstand van 1,5 meter moeilijk haalbaar is. Ook zelfgemaakte mondmaskers bieden voldoende garantie, zegt viroloog Marc Van Ranst.

U kan vanaf vandaag de enige echte Voorwaarts wasbare (dus herbruikbare) mondmasker bestellen. Er zijn twee modellen/kleuren beschikbaar ofwel helemaal groen ofwel groen en wit.

De mondmasker worden gemaakt naargelang de bestelling binnenkomen. U wordt verwittigd zodra uw bestelling klaar is.

Ook voor de betaling volgen we de algemene aanbeveling om niet cash te betalen maar dit digitaal te doen direct nadat u de bestelling heeft ingegeven.

We verkopen de mondmasker aan 5.5 € per stuk.

Nog even dit. WASINSTRUCTIES

Was de mondmaskers met wasgoed van dezelfde kleur. Zeker voor de eerste wasbeurten de VW mondmaskers niet wassen in je witte maar wel in de bonte was. Op 60 graden en met wasdetergent is in principe genoeg’, zegt Van Ranst. ‘Maar hoe warmer hoe beter, natuurlijk.” Gebruik een kleurenwasmiddel zodat je de kleuren van de bonte was beter beschermd. Vloeibaar of poeder maakt niet uit.

Was je nooit op 60 (of meer) graden of is de wasfrequentie van de gedragen mondmaskers hoger dan je normale wasfrequentie en wil je het milieuvriendelijk houden, dan kan je het ook in kokend water steken met wat detergent er bij. ‘Zo wasten onze grootouders uiteindelijk ook’, aldus de viroloog. Andere mogelijkheid is om na het wassen op lagere temperatuur het stoomstrijkijzer te gebruiken om met veel stoom de laatste virussen te doden.

Op dit moment hebben we geen einddatum voor het bestellen van de mondmaskers in gedachte.

5.5
Groen VW mondmasker
Voeg toe
selected (aanpassen)
5.5
Groen wit VW mondmasker
Voeg toe
selected (aanpassen)
0
BESTELLEN VOORWAARTS MONDMASKERS
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.