0
Kampen 2024

Neem deel aan onze windsurfkampen tijdens de PAAS - en ZOMERvakantie. Deze gaan door van 9u00 tot 16u00. Hiernaast voorzien onze trainers ook opvang van 8u00 tot 17u00
Met uitzondering van 2 kampen die enkel maar in de voormiddag of namiddag doorgaan.
Paasvakantie: 8 - 12/04: 13u - 16-u (enkel namiddag)
Zomervakantie: 5 - 9/08 8u30 - 11u30 (enkel voormiddag)

 

DE WEEK VAN 19-23 AUG IS REEDS VOLZET.

Gelieve één inschrijvingsformulier per persoon in te vullen aub

Dit veld is verplicht. Selecteer een contact.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Windsurfing Deinze (Kleine Oostkouter 32 - 9800 Deinze). Wij gebruiken deze persoonsgegevens  voor het ledenbeheer en de organisatie van activiteiten. Wij doen dit op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en om u op de hoogte te kunnen houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op het versturen van informatie omtrent onze club, volstaat het ons dat mee te delen via info@windsurfingdeinze.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Tijdens de kampen worden er foto's genomen. Deze foto's worden gebruikt ter promotie van ons sportaanbod. Indien je wenst dat er geen foto's van uw kind worden verspreid, gelieve dit dan te noteren bij de opmerkingen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op (link lange versie).

 
0
Kampen 2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.