0
NEO Zomerkamp 'Tropical' (22-26 augustus 2022)

In de laatste week van de zomervakantie (22-26 augustus) organiseren we een hockeykamp voor 5- tot 18-jarigen. Tijdens deze 5-daagse krijg je niet alleen hockey maar ook andere activiteiten voorgeschoteld (meer details volgen later).

Het kamp begint telkens om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, met vooropvang vanaf 8.30 uur en naopvang tot 16.30 uur. Het kamp gaat door op het kunstgrasveld van het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker.

De deelnemers krijgen een 10-uurtje, middagmaal en 4-uurtje.

De kostprijs is €175 voor NEO-leden. Het kamp is ook toegankelijk voor niet-leden. Zij betalen €30 extra, die ze terugkrijgen als ze volgend seizoen lid worden.

Niet-leden kunnen een hockeystick en scheenbeschermers lenen van de club (gratis). Ze zorgen zelf voor sportieve kledij en sportschoenen, en brengen €6 mee voor de aankoop van een bitje.

Voor de leden die volgend seizoen U16 of hoger spelen, is er de mogelijkheid tot overnachting (4x) aan de prijs van €60. Hierbij zijn avondeten en ontbijt inbegrepen. 

We voorzien ook enkele avondactiviteiten voor de U14 en hoger (datums nog te bevestigen):

  • Maandag 22/8: EHBO-cursus
  • Dinsdag 23/8: scheidsrechtersopleiding en theoretisch examen; dit diploma is vereist om deel te mogen nemen aan wedstrijden bij U14 en hoger én voor alle ouders/sympathisanten die scheidsrechter willen zijn bij jeugdwedstrijden; voor het examen heb je een account nodig op Drillster - dit kan je aanvragen bij secretaris@neohockeymechelen.be

Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden op dat moment. Mocht de stage niet kunnen doorgaan, dan krijg je jouw inschrijvingsgeld terugbetaald. 

Jouw inschrijving is slechts definitief na volledige betaling van de deelnameprijs op BE80 0688 9955 3977 met vermelding 'Zomerkamp Tropical 2022'. Bij de bevestiging van de registratie ontvang je een mail met de betalingsinstructies. Na jouw betaling ontvang je van ons ook nog een betalingsbevestiging.

0
NEO Zomerkamp 'Tropical' (22-26 augustus 2022)
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.