0
Inschrijfformulier MTB Assen

 

Wat ontzettend leuk dat je lid wilt worden van MTB Assen! Vul het formulier snel in en dan zien we je binnenkort binnen de vereniging.

Persoonsgegevens

0
Inschrijfformulier MTB Assen

Lidmaatschap

Door het invullen van dit formulier word je lid van MTB Assen. Met dit lidmaatschap kun je deelnemen aan de trainingen bij MTB Assen. Als je na 1 september lid wordt betaal je voor 16 maanden het XL lidmaatschap (daarna betaal je weer per 12 maanden). 

Deelnemer Start2Bike

Wanneer je deel hebt genomen aan een clinic Start2Bike bij MTB Assen, ontvang je 50% korting op het basislidmaatschap van de vereniging. Je kunt het vakje hieronder aanvinken wanneer dit voor jou van toepassing is. 

Maak hieronder je keuze tussen een NTFU of KNWU lidmaatschap

Lidmaatschap bij MTB Assen is een combinatie van lidmaatschap bij de vereniging en lidmaatschap bij een wielersportbond (de NTFU of KNWU). De kosten voor beide lidmaatschappen worden geïnd door de vereniging MTB Assen; de vereniging zorgt voor afdracht aan de wielersportbond.

Recreatief Lid

Heb je geen ambities om wedstrijden te gaan rijden? Ga je meer voor gezelligheid, of om lekker te mountainbiken en je mountainbike-skills en conditie te verbeteren? Kies dan voor het NTFU-lidmaatschap. De belangrijkste voordelen van een NTFU-lidmaatschap:

  • je krijgt korting op veel toertochten
  • je bent verzekerd

Klik hier voor meer informatie over de voordelen van een NTFU lidmaatschap.

Competitielid

Voor leden die wedstrijden willen gaan rijden adviseren wij een KNWU lidmaatschap. Let op: Wanneer je wedstrijden wilt rijden bij de KNWU heb je een licentie nodig. Deze regel je zelf bij de KNWU. Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden verwijzen we je graag naar de website van de KNWU.

0
Inschrijfformulier MTB Assen

Betaalgegevens

Het lidmaatschap loopt per verenigingsjaar van 1 januari t/m 31 december van het betreffende kalenderjaar. Opzegging geschiedt voor 1 december voor het daaropvolgende jaar (bijv. voor 1 december 2024 voor het jaar 2025). Bij eerdere opzegging is er geen teruggave van contributie. Bij opzegging na 1 december heeft u een betalingsverplichting voor het volledige volgende kalenderjaar (bijv. opzegging op 5 december 2024, betekent betalingsverplichting voor het kalenderjaar 2025).

 

Indien u tussen 1 september en 31 december lid wordt, betaalt u eenmalig een aangepaste lidmaatschapsprijs voor 16 maanden.

Een lidmaatschap bestaat altijd uit een combinatie van een basislidmaatschap bij de vereniging in combinatie met een lidmaatschap bij de NTFU óf KNWU.

AVG Voorkeuren

Verstrekte persoonlijke gegevens zullen door MTB Assen naar beste vermogen vertrouwelijk worden behandeld. Deze persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt tenzij noodzakelijk of hieronder toestemming is gegeven.

 

MTB Assen verklaard uw gegevens te gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • Ledenadministratie in de Twizzit software applicatie;
  • Penningmeester contributie administratie;
  • Aanmeldingen bij NTFU & KNWU;
  • Welkomstmail
  • Nieuwsbrief (hier kun je je te allen tijde weer voor afmelden)

In onze privacy policy staat beschreven hoe wij uw gegevens beheren.

0
Inschrijfformulier MTB Assen
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.