0
Victory Academy U6-U12 Summercamp augustus 2021

INSCHRIJVING VICTORY ACADEMY SUMMER CAMP 23-27/08/2021 (U7-U12).

Met veel enthousiasme zullen we jullie ontvangen tijdens onze Victory Holiday Camp voor kwalititatief hockeyplezier (onder voorbehoud van toelating van de dan geldende regeringsmaatregelen)

Het aantal inschrijvingen blijft voorlopig beperkt tot het maximaal aantal spelers die momenteel zijn toegelaten door de hockeybond.

Snel inschrijven is dus de boodschap!

De stages gaan telkens door van 9.30 tot 16.00 en inschrijvingen gelden enkel voor het volledig aantal dagen van de stage. De prijs bedraagt 165 euro voor 5 dagen. 

Lunchmogelijkheden zullen ten laatste een week voor de stage worden gecommuniceerd i.f.v. de dan geldende regeringsmaatregelen. Drinkbussen kunnen doorlopend (gratis) aan de toog bijgevuld worden met water. In de voormiddag wordt een stuk fruit voorzien en in de namiddag krijgen de kinderen een koekje en een frisdrankje.

U kan maandag (eerste stagedag) uw kind aanmelden vanaf 8u aan de inschrijftafel. Uw kind zal daar tevens vernemen in welke groep zij/hij zit en haar/zijn t-shirt ontvangen.

Er is dagelijks voorbewaking voorzien vanaf 8u en nabewaking tot 18u. 

Scheenlappen en een bit zijn verplicht. Een bit is steeds te koop in the Vic. Het dragen van deze bescherming wordt zeer streng gecontroleerd. Wanneer een deelnemer geen bit meer heeft of het kwijtgespeeld is, zullen wij haar/hem een nieuw bit geven (na een grondige zoektocht) dat wij 's avonds aan 6 euro/stuk zullen afrekenen. 

Graag hadden we ook geweten of er een relevante medische voorgeschiedenis of allergieën zijn waarmee we dienen rekening te houden.

Heeft u recht op een tussenkomst van uw ziekenfonds? Breng uw ingevuld formulier mee op de eerste stagedag. U kan het formulier ingevuld en ondertekend ophalen op de laatste stagedag in the Vic.

MAANDAG 23/08/2020 t/m VRIJDAG 27/08/2021

165
MAANDAG 23/08/2021 t/m VRIJDAG 27/08/2021
Select
Selected
selected (edit)
Vooropvang vanaf 8.00 en naopvang tot 18.00

BELANGRIJK! Indien je geen bevestigingsmail ontvangt contacteer hockeystage@victory.be

Annulaties worden enkel aanvaard t/m 15 augustus 2021. Nadien enkel met geldig doktersattest. Bij laattijdige niet gewettigde annulaties wordt een kost van €50 in rekening gebracht.

0
Victory Academy U6-U12 Summercamp augustus 2021
Please verify the details below before submitting the form