0
INSCHRIJVING SPELERS & VRIJWILLIGERS 2021-2022

OPGELET: ZORG ERVOOR DAT JE HET FORMULIER INVULT VOOR DE SPELER OF SPEELSTER. Kies hieronder (grijze balk helemaal rechts) de naam van de speler of speelster die je wil inschrijven (als je wil wijzigen, druk op "change" en kies de juiste naam). 

We hebben er alles aan gedaan om de lidgelden voor het seizoen 2021-2022 niet te moeten verhogen. We hebben ook een korting uitgewerkt voor spelers en speelsters vanaf U15 en seniorenploegen die hun zo dierbare voetbalactiviteiten een hele tijd hebben moeten missen. Bij het lidgeld voor spelers en speelsters is een kledijpakket ter waarde van +/- 140 euro inbegrepen. De inhoud van dit kledijpakket bepalen we later.

Om je in te schrijven doorloop je dit Leeuwenformulier.
Je kan onmiddellijk en heel gemakkelijk online het lidgeld betalen zodat we je inschrijving alvast kunnen verwerken en finaliseren. Je kan er echter ook voor kiezen om op een later tijdstip te betalen. Kies dan op het einde van het formulier voor "op een alternatieve manier betalen". Schrijf het lidgeld dan voor 31/05/2021 over op het rekeningnummer BE40 9731 7091 6963 met vermelding van de naam en voornaam van de speler of speelster. 

Bij problemen met het formulier of vragen kan je mailen naar kevinmaes_zwarteleeuw@telenet.be

OPLET-Herinnering: ZORG ERVOOR DAT JE HET FORMULIER INVULT VOOR DE SPELER OF SPEELSTER. Selecteer hieronder (grijze balk helemaal rechts) de naam van de speler of speelster die je wil inschrijven.

GEGEVENS LEEUW / LEEUWIN

0
INSCHRIJVING SPELERS & VRIJWILLIGERS 2021-2022
Sportende Leeuw

Jeugdspelers tot en met U21 / Dames eerste elftal / Seniors C (gewestelijke reserven) / Seniors B (beloften) / Seniors A (eerste elftal heren)

Selecteer
Geselecteerd
selected (aanpassen)
20 Sportbegeleidende Leeuw

Trainers en begeleiders / afgevaardigden.
Deze officiële inschrijving en bijdrage is vereist om te voldoen aan de wettelijke bepalingen en verzekeringen. 

Selecteer
Geselecteerd
selected (aanpassen)
20 Leeuwen-vrijwilliger-vrijwilligerskaart

Vrijwilligers die een vrijwilligerskaarten willen. Deze officiële inschrijving en bijdrage is vereist om te voldoen aan de wettelijke bepalingen en verzekeringen. Deze vrijwilligers engageren zich voor minstens 5 "helpmomenten" gedurende het seizoen op de club en krijgen een abonnement voor de competitieve wedstrijden van onze jeugd en van het eerste elftal.

Selecteer
Geselecteerd
selected (aanpassen)
€ 0.30

Extra info: als het totaalbedrag 0 is (of als enkel transactiekosten worden verrekend), is dit een teken dat je niet de correcte optie (lidmaatschap) of extra optie hebt aangevinkt - of dat je niet ingelogd bent met het account van de speler. Betaal dan niet. Je inschrijving wordt dan niet verwerkt. Dit is een teken dat je niet het juiste lidmaatschap hebt geselecteerd (bij selecteer de juiste optie).
Je kan kiezen om heel eenvoudig en snel onmiddellijk en online te betalen. Dan kunnen we de inschrijving onmiddellijk verwerken en afronden. Wil je op een later tijdstip betalen, kies dan voor "betaal op een alternatieve manier" en schrijf voor 31/05/2021 het lidgeld over op BE40 9731 7091 6963 met vermelding van naam en voornaam van de speler of speelster.

0
INSCHRIJVING SPELERS & VRIJWILLIGERS 2021-2022
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.