0
Lidmaatschap W&L (2020-21)

Seizoen 2020-2021

Persoonlijke gegevens

Door in te loggen kunnen bestaande leden de reeds beschikbare gegevens automatisch laten aanvullen!

0
Lidmaatschap W&L (2020-21)

Kies je speeluren

Je kan op deze pagina alleen uren kunnen kiezen die combineerbaar zijn met het soort lidmaatschap; ga indien nodig terug naar de vorige pagina. 

 

0
Lidmaatschap W&L (2020-21)

Bijna klaar...

Een sportvereniging kan niet zonder vrijwilligers en alle leden samen maken W&L. We hopen dat veel mensen "iets meer" willen doen in de loop van het seizoen dan alleen zelf komen sporten. Zo blijft het voor iedereen plezant én kunnen we voor een vriendenprijs blijven badmintonnen.

Hierbij een warme oproep om onze club door zo veel mogelijk mensen te laten dragen en verbeteren. Er zijn tal van manieren waarop iemand zijn steentje kan bijdragen en elke hulp klein of groot wordt gewaardeerd. Lukt dat niet, even goede vrienden!

Je kan maar lid worden van W&L als je enkele voorwaarden accepteert:

  • De privacyverklaring (versie 25 mei 2018) na te lezen op www.badmintonsport.be > Club info > Privacyverklaring.
  • Specifiek voor spelers die voor een andere club dan W&L competitie spelen: indien mijn ploeg in competitie uitkomt tegen een ploeg van W&L aanvaard ik om die ontmoeting niet mee te spelen ofwel de sanctie dat ik nadien niet meer aan de trainingen van W&L kan deelnemen.
  • De statuten van W&L badmintonvereniging VZW, te consulteren via www.badmintonsport.be > Club info > Administratief.
  • Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling van het lidgeld. Betaalde lidgelden worden niet terugbetaald (tenzij in bijzondere omstandigheden, te beoordelen door de raad van bestuur).
0
Lidmaatschap W&L (2020-21)
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.