0
Inschrijvingen WeSki! nieuw seizoen (2021-2022)

Pagina 1/5

Algemene Info

Welkom op onze inschrijvingspagina van seizoen 2021 - 2022.

Wanneer u op verder drukt, komt u op verschillende pagina's. We vragen u om deze zorgvuldig in te vullen. 

 • Pagina 1: Algemene Info
 • Pagina 2: Contactgegevens
  • Graag 1 fiche per persoon invullen. Indien u enkel een familie verzekering zou wensen, dan moet u ook 1 fiche per persoon invullen (u kan dit doen zonder een keuze te maken in piste abonnement of trainingspakket)
  • Bij deze vragen we u even de tijd te nemen om alle gegevens onderaan aandachtig na te lezen, in te vullen, te vervolledigen en indien nodig te wijzigen.
 • Pagina 3: WeSki Trainingsformule
 • Pagina 4: Piste toegang
 • Pagina 5: Aansluiting SneeuwSport Vlaanderen (verzekering)

Download alvast onze infofiche, deze gaat je zeker helpen de juiste keuzes te maken tijdens het verdere proces - link.

Clubreglement

Door in te schrijven op onze website verklaart u zich akkoord met het "Huishoudelijk Reglement" van WeSki! VZW te vinden op www.weski.be. Onze privacyverklaring vind je terug op onze website www.weski.be.

Betaling

Het onmiddellijk te betalen bedrag bevat enkel de aansluiting bij SneeuwSport Vlaanderen (verzekering), dit omdat we dit aan onze partners onmiddellijk dienen te betalen.
Voor het PisteToegang Voordeeltarief zal er op het eind gevraagd worden om een ticket te printen, met dit ticket kan je na betaling aan de balie op Aspen je toegangspas verkrijgen. 
Het trainingspakket wordt op een later tijdstip gefactureerd om jullie zo meer betalingsvrijheid te verlenen.

Bij bevestiging van uw inschrijving, na het doorlopen van alle pagina's, zal u doorverwezen worden naar de betaalpagina. U hebt de keuze om het openstaand saldo online te betalen of via overschrijving op rekeningnummer WeSki! "BE11 9731 6184 5948".

0
Inschrijvingen WeSki! nieuw seizoen (2021-2022)

Pagina 2/5

Belangrijke info betreffende de VERZEKERING:

Was je vorig jaar al lid van onze club? Dan heb je vermoedelijk recht op een tegoed van de verzekering. Daarom is het belangrijk dat we jouw inschrijving koppelen aan jouw reeds bestaande profiel in onze Twizzit omgeving.

 • Ben je ingelogd met het profiel van de persoon die je wenst in te schrijven? Dan zal de juiste naam hieronder al worden weergegeven.
 • Ben je ingelogd met een ander profiel (bv. als ouder), dan kan je via onderstaande knop "change", de juiste persoon zoeken en selecteren.

Enkel de tegoeden van de VERZEKERING en COMPETITIE LICENTIE worden op die manier automatisch verrekend.

Wordt dit voor jou het allereerste seizoen bij WeSki? Geen zorgen, vul dan onder "Contactgegevens" alle informatie verder aan om jouw inschrijving te vervolledigen.

This field is required. Please select a contact.

Contactgegevens

*Om in aanmerking te komen voor een familiekorting (van toepassing bij de aansluiting SneeuwSport Vlaanderen) is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype, en wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

0
Inschrijvingen WeSki! nieuw seizoen (2021-2022)

Pagina 3/5

WeSki Trainingsformule

In de WeSki trainingsformule zit eveneens je lidgeld in.

In alle WeSki formules zitten steeds de conditietraining op donderdagavond inbegrepen.

Trainingsdagen en uren:

Hier bieden we verschillende formules aan (check de prijzen en de uren van de trainingen, per leeftijd! - infofiche - link).

Prijzen zijn exclusief pistetoegang en exclusief het Sneeuwsport Vlaanderen lidmaatschap en eventuele competitielicentie.

0
Inschrijvingen WeSki! nieuw seizoen (2021-2022)

Pagina 4/5

Pistetoegang

Om deel te nemen aan onze trainingen moet je pistetoegang betalen. Als huisclub van Aspen Indoor, genieten de leden van WeSki! van een speciaal voordeeltarief met vroegboekkorting.

Onze leden die hun jaarabonnement betalen VOOR 31/07/2021 genieten van:

 • een speciaal voordeeltarief, exclusief voor WeSki!
 • onbeperkt toegang tot de Aspen piste in Wilrijk (1 juli 2021 – 30 juni 2022) (jaarabonnement is eenmalig 11 maanden!)

Om te genieten van deze voordelen moet je je jaarabonnement voor 31/07/2020 aankopen via WeSki. De prijs is:

 • Tot 12 jaar (tot en met geboortejaar 2008): 426 € (ipv 560 €)
 • +12jaar & volwassenen (vanaf geboortejaar 2007): 463 € (ipv 605 €)

Start je tijdens een lopend seizoen, dan betaal je slechts voor het resterend aantal maanden, dit is dan wel op basis van de standaardprijs, zonder korting.

Naast een jaarabonnement, zijn er ook mogelijkheden om een 10 uren kaart aan te kopen aan de balie van Aspen Indoor.

0
Inschrijvingen WeSki! nieuw seizoen (2021-2022)

Pagina 5/5

Aansluiting Sneeuwsport Vlaanderen

Om in aanmerking te komen voor een familiekorting (van toepassing bij de aansluiting Sneeuwsport Vlaanderen) is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft (zie pagina 2 van dit formulier). Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype en wordt automatisch verrekend in dit inschrijvingsformulier.

Selecteer het gewenste lidmaatschap bij Sneeuwsport Vlaanderen. Meer informatie over de verschillende opties vind je hier.

LET OP: indien je wedstrijden wenst mee te doen, dan ben je verplicht een competitielicentie te nemen, dit kan enkel in combinatie met een Basic Safe Snow of een Snow Omnium lidmaatschap.

Opgelet:

Kom je uit op een negatief totaalbedrag? Dat wil zeggen dat je meer van ons tegoed hebt, dan je dient te betalen in dit formulier.

In dat geval zal je de inschrijving niet kunnen afronden.

Neem een screenshot van de volgende pagina (de overzichtspagina) en stuur deze naar info@weski.be. Wij zorgen dan dat jouw inschrijving correct verwerkt wordt.

0
Inschrijvingen WeSki! nieuw seizoen (2021-2022)
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.