0
Hockey Lidmaatschap 2024-2025

Contactgegevens lid

Bij het confirmeren van een bestaand lidmaatschap zouden we u willen vragen eerst in te loggen in Twizzit met het account van de persoon waarvoor u het lidmaatschap opnieuw aanvraagt. De gegevens worden dan al ingevuld met de bij ons bekende gegevens. U kunt deze dan gedurende het inschrijvingsproces wijzigen indien gewenst.

Belangrijke informatie voor alle (toekomstige) leden !
Op dit moment accepteren wij nieuwe inschrijvingen. Alle inschrijvingen moeten op dit moment echter eerst bekeken worden. De club houdt zich het recht voor om een nieuw lidmaatschap of een confirmatie van een bestaand lidmaatschap toch te weigeren wegens beperkte beschikbare capaciteit in sommige leeftijdscategorieën. Uiteraard zullen bij een negatieve beslissing de lidgelden terugbetaald worden. Voor aanvullende informatie kan u altijd bij ons terecht op het volgende e-mail adres: leden_hockey@bluelions.be

Contactgegevens lid

Let op!
De leeftijdscategorie in onderstaand veld wordt bepaald door de geboortedatum. Deze staat duidelijk bij elke categorie vermeld. Kijk goed na of u de juiste categorie aangeeft.

In sommige categorieën zijn de vrije plaatsen beperkt, bijvoorbeeld voor meisjes en jongens geboren in 2017 en 2018.
Wanneer er in de door u gewenste leeftijdscategorie geen plek meer beschikbaar is en deze niet in de onderstaande lijst zichtbaar is, gelieve dan niet verder te gaan met deze inschrijving, maar u te registreren op de wachtlijst: https://app.twizzit.com/go/wachtlijst2425.

U ontvangt zo snel mogelijk een bericht indien er een plaats beschikbaar komt in de gewenste leeftijdscategorie. (Plaatsen worden vergeven op volgorde van inschrijving op de wachtlijst.)

0
Hockey Lidmaatschap 2024-2025
Please verify the details below before submitting the form