0
Inschrijvingsformulier Zomerstage 2021

Via dit formulier kan je inschrijven voor de zomerstage van Sparvoc Lanaken. Die zal dit jaar weer doorgaan in het domein Dommelhof te Pelt. Er zijn slechts 30 plaatsen beschikbaar! Snel zijn is dus de boodschap!

Vergelijkbaar met vorig jaar zal, indien de stage mag doorgaan, alles volledig Coronaproof plaatsvinden!

De exacte datum van het infomoment wordt op een later moment gecommuniceerd aan alle deelnemers.

Inschrijving is definitief na tijdige betaling (voor 1 mei) van het voorschotbedrag (50€). Alle betalingsinfo wordt in de automatisch bevestigingsmail bezorgd.

Info:

WANNEER?
Deze weekstage loopt van zondag 18 juli (+- 17u) tot en met vrijdag 23 juli (+-17u).

WAT?
Tijdens deze stage met overnachting worden er in de eerste plaats een flink aantal trainingsuren voorzien door gediplomeerde trainers (ook gasttrainers).
Maar ook sfeerbevorderende groepsactiveiten vullen een groot deel van de planning! Stadsspel, zwemmen, leuke spelletjes voor de denkers, doeners en durvers... Het zit er allemaal in!

WIE?
Iedereen geboren tussen 01/01/2003 en 31/12/2012. Zowel tijdens de trainingen als bij de nevenactiviteiten wordt er gezorgd voor een mooie balans tussen samenwerking en een gedifferentieerde benadering.

HOEVEEL?
Er is een maximumcapaciteit van 30 personen!

PRIJS?
-12 jarigen = 210€
+12 jarigen = 235€

Wij kijken er nu al naar uit!

Groeten
Team Zomerstage

Info deelnemer

T-shirt

Alle deelnemers ontvangen op het einde van de stage een T-shirt. We vragen wel op voorhand de maten op, maar zullen indien mogelijk (i.f.v. Corona), voor de stage, nog een pasmoment organiseren. Meer info hieromtrent volgt later!