0
BLUE LIONS Pickleball Lidmaatschap Trial t/m eind 2022

Vul dit formulier in om een lidmaatschap aan te vragen voor Pickleball @ de BLUE LIONS.

Contactgegevens Pickleball lidmaatschap

Goed dat u zich wenst in te schrijven voor Pickleball bij de BLUE LIONS !!

 Het gaat hier om een lidmaatschap tot en met eind december 2022. Het doel is Pickleball te lanceren in Tervuren en omstreken en tevens te evalueren of in onze regio voldoende basis is om een deze jonge en dynamische sport een nieuwe volwaardige sectie te laten worden binnen de BLUE LIONS.

 Het Pickleball proefproject loopt van september '22 tot en met eind december '22. Alle activiteiten zullen plaatsvinden op de site de 'Polygoon' in Duisburg-Tervuren.

 Indien u een nieuw lid bent van de BLUE LIONS, vul dan dit formulier in zijn geheel in en beeindig uw inschrijving met de betaling via Bancontact of Payconiq.

 Mocht u al een bestaand lidmaatschap hebben bij de BLUE LIONS als hockey, tennis en/of padellid, dan zouden we u willen vragen eerst in te loggen in Twizzit met het account van de persoon waarvoor u het Pickleballlidmaatschap aanvraagt. De gegevens worden dan al automatisch ingevuld met de bij ons bekende gegevens. U kunt deze dan gedurende het inschrijvingsproces wijzigen indien gewenst.

Eerst eens proberen? We spelen wekelijks op donderdagavond van 19:00-22:00 in zaal B op de Polygoon, kom eens langs !

 

 Mocht u vragen over  uw inschrijving hebben, dan kan u de ledenadministratie van de BLUE LIONS contacteren op het volgende e-mailadres: info@bluelions.be.

 Alvast veel dank voor uw inschrijving en veel Pickleball plezier gewenst bij de BLUE LIONS!

Privacyverklaring

Opmerkingen

0
BLUE LIONS Pickleball Lidmaatschap Trial t/m eind 2022
Please verify the details below before submitting the form
Subscriptions