0
Antwerp Ultimate Club Schijnwerpers

Inschrijving 2024-2025

Leuk dat je je wil inschrijven bij onze club! Hieronder verzamelen wij alle nodige informatie. 

Antwerp Ultimate Club Schijnwerpers

LIDGELD

Het basislidgeld bij de club bedraagt € 150 per sportjaar. Met dit geld worden de kosten van de accommodatie, trainingsmateriaal, trainers, sportverzekering en bijdrage aan de federatie betaald. Daarnaast past de club ook een deel bij voor de ‘teamfees’ en transportkosten voor competitie en een aantal geselecteerde tornooien.
Een sportjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus het jaar erop.

Voor bepaalde groepen geldt het verlaagd tarief van € 110 per sportjaar. Deze groepen zijn:

  • Spelers tot en met 18 jaar (te bepalen op 1 september van het lopende sportjaar)
  • Spelers die onder een studentenstatuut vallen (een bewijs hiervan kan opgevraagd worden bij inschrijving). Werkstudenten en doctoraatstudenten vallen onder het standaardtarief.
  • Spelers die reeds zijn aangesloten bij een andere erkende Ultimate frisbeeclub in Vlaanderen;

Het lidgeld kan worden overgeschreven naar AUCS vzw op het rekeningnummer BE21 9734 2170 4403, ARSP BE 22, met de mededeling ‘INSCHRIJVING + UW NAAM EN VOORNAAM’.

INTERN REGLEMENT

Je kan het intern reglement van onze sportclub terugvinden in de sportgids.
In onze sportgids vind je veel nuttige informatie terug. Je kan deze, naast andere informatie (ongevalaangifte-formulier, formulier tegemoetkoming Ziekenfonds, ...), terugvinden op onze drive-map of op de website www.antwerpultimate.be

VERGOEDINGEN

Omdat competitiewedstrijden en tornooien meestal niet in de omgeving zijn, rijden we hier bijna altijd met de auto naar toe. Om de ecologische voetafdruk te beperken zal de teammanager er steeds voor zorgen dat er zoveel mogelijk gecarpoold wordt. Zowel van onze volwassen spelers, als de ouders van jeugdspelers, wordt een zeker engagement verwacht.
De chauffeurs zullen uiteraard een vergoeding (0,30 euro/km) krijgen naargelang de afstand die ze reden. Chauffeurs met een bedrijfswagen (en tankkaart) zullen geen km-vergoeding ontvangen, aangezien deze kosten al door het bedrijf worden gedragen. Zij zullen wel een forfaitair bedrag van 5 euro per rit krijgen, aangezien zij de moeite doen om transport te voorzien.
Chauffeurs zullen hun km-vergoeding ontvangen op het rekeningnummer dat ze hieronder hebben opgegeven.