0
Blue Lions Combistage: Hockey & Tennis 25 juli t/m 29 juli

Combistage : Tennis & Hockey  25 juli - 29 juli

Ben je geïnteresseerd in zowel tennis als hockey? Of wil je beide sporten eens uitproberen? Of speel je al tennis of hockey, maar wil je de andere sport eens doen? Dan is deze Hockey-Tennis combistage echt iets voor jou!

 

De combistage richt zich op de jeugd tot en met 11 jaar. Ervaring met hockey of tennis is niet vereist.

 

De stage is voorzien van maandag 25 juli tot en met vrijdag 30 juli van 9.00u tot 16.00u. Er is dagelijks opvang voorzien van 8.00u tot 09.00u en van 16.00u tot 17.00u

 

De stage wordt onderverdeeld in Hockey en Tennis op basis van de leeftijdscategorieën: 

Tijd Maxi Lions (2012-2010) Mini Lions (2015-2013)
Voormiddag Tennis Hockey
Namiddag Hockey Tennis

 

Algemene informatie over de combistage:

  • Voor onze activiteit vragen we om sportieve kledij aan te trekken en aangepast schoeisel te voorzien: tennis-, hockey- of sportschoenen. Aangepaste buitenkledij is zeker aan te raden. Als het niet regent, gaan we steeds naar buiten.
  • Vergeet geen lunch, drankje en een tussendoortje mee te brengen. We vragen aan alle kinderen om een drinkbus mee te nemen.
  • Materiaal mee te nemen: als je die hebt mag je je hockey- en tennisspullen meenemen (stick, racket). Indien je die niet hebt, geen probleem, we hebben een grote voorraad hockeysticks en tennisrackets op de Club. Voor het hockey-deel heb je wel een 'bitje' en scheenbeschermers nodig. Die moet je dus zelf meenemen.

 

Vul hieronder de gegevens in voor de inschrijving voor de tennis - hockey combistage:

0
Blue Lions Combistage: Hockey & Tennis 25 juli t/m 29 juli
Please verify the details below before submitting the form
Subscriptions