0
Inschrijvingsformulier nieuwe leden 2022-2023

 

Weldra een hockey tiger? Alvast van harte welkom bij onze club! Hockeytigers Keerbergen is een jonge maar ambitieuze  hockeyclub die beschikt over deskundige coaches en trainers voor alle leeftijdscategorieen én een state-of-the-art infrastructuur.

Ondanks  groeiende sportieve aspiraties heeft onze club steeds haar familiale karakter weten te behouden en voelt ieder er zich snel thuis.

Voor de jongsten onder ons: je kan niet vlug genoeg starten! vanaf 5 jaar kan je al op een speelse manier je eerste hockeystapjes zetten.

Voor de ouderen onder ons: het is nooit te laat om de stick ter hand te nemen!

Hockeyclub Keerbergen Tigers biedt verschillende start mogelijkheden aan:

Ben je zeker van je stuk,' hockey is echt iets voor jou!', registreer je dan rechtstreeks als lid in de passende leeftijdscategorie.

Toch eerst eens proeven, 'zal zoon- of dochterlief het wel leuk vinden?', schrijf je dan in voor 3 gratis proeflessen. Let op, de hockeymicrobe zal je snel te pakken hebben!

Liever eerst de basisbeginselen onder de knie krijgen? Kies dan voor Start to Hockey: 10 weken initiatie en opleiding in aangepaste groepen. En daarna klaar voor het echte werk!

Tot binnenkort !

Contact gegevens lid