0
Hockey - Drillster aanvraag

 

Vanaf U14 speel je op een groot veld en dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle do's en don'ts op het veld.  Daarom verplicht de hockeybond om een attest te behalen waarmee je kan aantonen dat je de regels door en door kent.  Zo houden we het veilig voor iedereen.  

Om de spelregels en de gebaren van de scheidsrechters te leren, beschikken we over een app (drillster) die bestaat uit enkele modules. Eens je deze modules allemaal ingeoefend hebt, doe je een online test en klaar is Kees!  

Om met de app aan de slag te gaan heb je een drillster-account nodig. Die kan je hieronder aanvragen.  

Van leden met ervaring geboren in 2010 of voordien verwachten we dat ze de test afgelegd hebben voor aanvang van het seizoen. Leden die nog niet geslaagd zijn voor de drillster outdoor test mogen vanaf september 2023 NIET meer worden opgesteld voor matches.

Voor geboortejaar 2011, of nieuwe leden - die vanaf u14 en up - instappen is het attest ook verplicht, maar jullie hebben tijd tot november om het te behalen

Het is niet nodig om hier enige stress voor te hebben, er tijdig aan beginnen is de boodschap. 

Belangrijk: lees deze tips & trics voor je aan drillster start

  • zorg dat in het twizzit-account van degene waarvoor je de drillster aanvraagt het primaire mailadres hetzelfde is als het mailadres van de aanvraag voor het drillster-account.  
  • oefen alle modules volledig in, dwz tot je 100% hebt
  • eens gestart met oefenen, zet dan door tot je op ALLE modules 100% hebt en leg dan meteen jouw examen af
  • let op: je hebt maar 2 kansen om de test af te leggen. Als je 2x onvoldoende haalt op de test, dan moet je 2 maanden wachten vooraleer de test opnieuw te kunnen afleggen.
  • De app wijst zichzelf uit, maar wil je je nog beter voorbereiden kijk dan even naar de filmpjes en presentaties op onze website.  Ga via de balk naar hockey/scheidsrechter.  

Er zullen in september nog infomomenten volgen voor degenen die hier nood aan hebben.  Heb je je attest behaald, dan moet je deze niet bijwonen, maar dat mag wel.  

Ondervind je problemen, stuur dan een mailtje naar umpire@bluelions.be

Succes!    

 

Contactgegevens aanvrager