0
Sporten bij Floriant 2023-2024

Zit je vol energie! Spel je graag met een bal! Ben je tussen 3 en 6 jaar dan is kleuterkorfbal iets voor jou! We springen, lopen, rollen, gooien,...Inschrijven is verplicht en doe je met dit formulier. Er zijn 2 reeksen van 12 trainingen. De eerste reeks loopt van 9 september tot en met 15 december. De tweede reeks loopt van 13 januari tot en met 27 april.  Je kan ook onmiddellijk inschrijven voor de 2 reeksen. De trainingen gaan door op zaterdagvoormiddag van 9u30 tot 10u30 in de sportzaal van de Sint-Elooischool (Sint-Elooistraat 79, Merelbeke).

Deelnameprijs: 45 euro per reeks of 80 euro voor volledige jaar

Inschrijven voor dit seizoen kan niet meer. Je kan wel inschrijven op de wachtlijst. Je krijgt dan een bericht van zodra we de inschrijvingen starten voor volgend seizoen (begin juni).

Uw persoonsgegevens worden door KC Floriant Merelbeke, Sportstraat 3A te 9820 Merelbeke verwerkt voor ledenbeheer en voor het verspreiden van informatie over de organisatie van activiteiten gekoppeld aan uw inschrijving. Nadat uw inschrijving werd geregistreerd kan u via Twizzit nagaan over welke gegevens wij beschikken.

Gegevens nieuwe speler

inschrijven op wachtlijst kleuters
Volzet - Plaats op wachtlijst
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)

Na verzenden van het formulier zal je 2 mails ontvangen met info over de club en instructies om in te loggen in Twizzit.

0
Sporten bij Floriant 2023-2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.