0
NEO Zomerkamp (4-8 juli 2022)

In de eerste week van de zomervakantie (4-8 juli) organiseren we een hockeykamp voor 5- tot 18-jarigen. Tijdens deze 5-daagse krijg je niet alleen hockey maar ook andere activiteiten voorgeschoteld (meer details volgen later).

Het kamp begint telkens om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, met vooropvang vanaf 8.30 uur en naopvang tot 17.00 uur. Het kamp gaat door op het kunstgrasveld van het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker.

De kostprijs is €125. Het kamp is ook toegankelijk voor niet-leden.

NEO-leden mogen eenmalig een vriendje meebrengen, die een dag gratis mag deelnemen. Dit moet wel op voorhand gemeld worden aan secretaris@neohockeymechelen.be met datum van deelname, voornaam, naam en geboortejaar van het vriendje (en naam van het NEO-lid).

Niet-leden kunnen een hockeystick en scheenbeschermers lenen van de club (gratis). Ze zorgen zelf voor sportieve kledij en sportschoenen.

Er wordt geen lunch voorzien. Deelnemers nemen hun eigen lunchpakket en drank mee (je drinkbus kan altijd bijgevuld worden met kraantjeswater).

Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden op dat moment. Mocht het kamp niet kunnen doorgaan, dan krijgen de getroffen deelnemers hun inschrijvingsgeld terugbetaald.

Jouw inschrijving is slechts definitief na volledige betaling van de deelnameprijs op BE80 0688 9955 3977 met vermelding 'Zomerkamp 2022'. Bij de bevestiging van de registratie ontvang je een mail met de betalingsinstructies. Na jouw betaling ontvang je van ons ook nog een betalingsbevestiging.

Meer details worden tegen het kamp meegedeeld.

Inschrijvingen gebeuren via de stad Mechelen: https://webshopmechelen.recreatex.be/Activities/Detail