0
.

Schrijf je in via onderstaand inschrijvingsformulier voor het beste zomerkamp in Meise voor kinderen van 6 tot 12 jaar!
Dit kamp zal doorgaan in GO! BS De Zonnebloem, Karel Baudewijnslaan 26 1861 Wolvertem in de week van 12/07 tot 16/07.

OTB Breakdance Zomerkamp 12/07- 16/07

125 12/07-16/07

Door de coronamaatregelen bieden we uitsluitend de volledige week aan zodat de bubbel dezelfde blijft gedurende deze periode.

Voeg toe
selected (aanpassen)

BEPERKTE PLAATSEN. 
Wij zullen maximum 20 kinderen aanvaarden op dit kamp.

Wij volgen de richtlijnen die Sport Vlaanderen aan alle sportclubs opgeeft in hun protocol en doen er alles aan dit sportkamp onvergetelijk en coronaproof te maken.

Alvast bedankt voor het vertrouwen,

OTB Team

Extra uitleg dagindeling

Het OTB-team verwelkomt iedereen die geïnteresseerd is in de HipHop cultuur en ook gewoon een leuke tijd wilt beleven tijdens de zomer.

Het OnTheBlock Breakdance Zomerkamp is de ideale plek voor jouw kind om zich te verdiepen in de opkomende kunstvorm EN sport 'Breaking'.
Tijdens deze week zullen de kinderen dagelijkse breaklessen krijgen van de gerenomeerde OTB-lesgevers Nico en Jimmy. Naast breaklessen zullen er ook andere activiteiten georganiseerd worden waarbij FUN op de eerste plaats staat. (Nerf-battle, Watergames, Balsporten, Parkour in de turnloods)
Bij OnTheBlock zijn we gepassioneerd door de HipHop cultuur, daarom zullen we tijdens de week ook eens een initiatie geven van graffiti en human beatbox.

De opvang begint om 08:15 en zal stoppen om 09:00 aangezien dan de eerste acitiviteit start.
Er is een pauze voorzien van 10:30 tot 10:45 waar ze kunnen eten en drinken.
Er is een middagpauze van 12:00 tot 13:00 waar ze hun boterhammetjes kunnen oppeuzelen en zich kunnen uitleven op de speelplaats.
Na de laatste activiteit krijgen al de kinderen een fruitje rond 15:30 en staan ze klaar om naar huis te gaan of in de opvang te blijven tot 16:30.

0
.
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.
Inschrijvingen