0
Hockey Zomerstage 6/7 t/m 10/7 De Nekker - NEO Hockey Mechelen

Hockey Stage 6/7 tot en met 10/7 De Nekker - NEO Hockey Mechelen - Vul een formulier in per speler

INSCHRIJVING EN BETALING: WIE EERST BETAALT HEEFT GROOTSTE KANS OP DEELNAME! BETALING TEN LAATSTE EIND JUNI!

Inschrijving is 150 € voor de ganse week, lunch inclusief. Indien lunch niet doorgaat door de coronabeperkingen dan zal 40 € teruggestort worden.

OPGELET: inschrijving is beperkt tot de eerste 100, tenzij er nog Corona beperkingen van toepassing zijn waardoor er een grotere beperking is! Vandaar, wie eerst betaalt heeft grootste kans op deelname! 

Niet-leden zijn welkom en betalen 30 € extra. Indien ze nadien besluiten lid te worden voor het volgend seizoen wordt het supplement van 30 € van de lidmaatschapsbijdrage afgetrokken.

Komt het niet-lid mee met een vriendje dat al lid is van NEO, dan krijgt dat NEO-vriendje 30 € korting op de deelname aan dit kamp.

Derde lid van eenzelfde familie komt gratis!

VANAF 5 JAAR TOT 18 JAAR

KAMP VAN 09:00 TOT 16:00 met vooropvang vanaf 8u15 en na-opvang tot 17u00

BROODJESLUNCH, WATER A VOLONTE INBEGREPEN

Voor de nieuwelingen: SPORTSCHOENEN EN SPORTKLEDING IS VOLDOENDE EEN HOCKEYSTICK EN SCHEENBESCHERMERS KAN JE OP DE CLUB LENEN

UW INSCHRIJVING IS SLECHTS DEFINITIEF NA VOLLEDIGE BETALING VAN DE DEELNAMEPRIJS OP BE80 0688 9955 3977 MET VERMELDING ZOMERKAMP 2020 - NAAM DEELNEMER. Bij de bevestiging van de registatie ontvangt U een mail met de betalingsinstrukties.

DAARNA ONTVANGT U VAN ONS EEN BETALINGSBEVESTIGING

LOCATIE: PROVINCIAAL SPORT- EN RECREATIECENTRUM DE NEKKER - SPUIBEEKSTRAAT 19, MECHELEN
OPGELET, OFFICIEEL ADRES VAN DE NEKKER IS NEKKERSPOEL-BORCHT, 2800 MECHELEN. SOMMIGE GPS SYSTEMEN GEVEN DE PARKING AAN DE HOOFDINGANG VAN DE NEKKER NIET CORRECT WEER. SPUIBEEKSTRAAT 19, MECHELEN BRENGT JE TERECHT.
0
Hockey Zomerstage 6/7 t/m 10/7 De Nekker - NEO Hockey Mechelen
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.