0
Zomerkamp 'Tropical' 2021 (23-27 augustus)

In de laatste week van de zomervakantie (23-27 augustus) organiseren we een hockeykamp bij NEO Hockey Club. Tijdens deze 5-daagse krijg je niet alleen hockey maar ook multisport voorgeschoteld. Het kamp staat open voor leden en niet-leden vanaf 5 jaar. 

Het kamp begint telkens om 9.00 uur en eindigt om 16.00 uur, met vooropvang vanaf 8.15 uur en naopvang tot 17.00 uur. Het kamp gaat door op het kunstgrasveld van het provinciaal sport- en recreatiedomein De Nekker. 

De deelnemers krijgen een 10-uurtje, broodjeslunch en 4-uurtje en water à volonté (breng je eigen drinkbus mee). De kostprijs is €175 per deelnemer. 

Als niet-lid betaal je €30 meer. Mocht je nadien besluiten om lid te worden, dan wordt dit supplement afgetrokken van jouw lidmaatschapsbijdrage. Mocht je nog geen hockeyuitrusting hebben, geen nood: trek gewoon sportkledij en sportschoenen aan en breng €6 mee voor een bitje; een stick en scheenbeschermers kan je lenen van de club. 

Voor de leden die volgend seizoen U16 of hoger spelen, is er de mogelijkheid tot overnachting (4x) aan de prijs van €60. Hierbij zijn avondeten en ontbijt inbegrepen. 

We voorzien ook enkele avondactiviteiten voor de U14 en hoger (datums nog te bevestigen):

  • Maandag 23/8: EHBO-cursus
  • Dinsdag 24/8: scheidsrechterstraining en theoretisch examen; dit diploma is vereist om deel te mogen nemen aan wedstrijden bij U14 en hoger én voor alle ouders/sympathisanten die scheidsrechter willen zijn bij jeugdwedstrijden; voor het examen heb je een account nodig op Drillster - dit kan je aanvragen bij secretaris@neohockeymechelen.be
  • (Woensdag 25/8: trimtornooi voor trimmersploegen)

Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden op dat moment. Mocht de stage niet kunnen doorgaan, dan krijg je jouw inschrijvingsgeld terugbetaald. 

Jouw inschrijving is slechts definitief na volledige betaling van de deelnameprijs op BE80 0688 9955 3977 met vermelding 'Zomerstage 2021 - naam deelnemer'. Bij de bevestiging van de registatie ontvang je een mail met de betalingsinstructies. Na jouw betaling ontvang je van ons ook nog een betalingsbevestiging.

0
Zomerkamp 'Tropical' 2021 (23-27 augustus)
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.