0
Ski - of bergsportstage Mei 2024

Beste Skimasters,

 

Met deze stage willen samen het seizoen afsluiten tijdens het Hemelvaartweekend (8 tot 12 mei). We hebben twee fantastische opties voor jullie bedacht: een technische skistage (bultenstage) en een bergsportstage.  Het belooft een geweldige afsluiting te worden, waarbij je zelf kunt kiezen uit een gevarieerd programma van activiteiten. Let wel op! Het is of skiën of Bergsportstage maar beide gecombineerd gaat niet. 

 

Technische Skistage: Deze stage gaan we ons vooral richten op oneffen terrein en bulten. 

 

Bergsportstage: Voor de avontuurlijke zielen bieden we een bergsportstage aan. Hier krijg je de kans om te kiezen uit verschillende activiteiten die passen bij jouw interesses. Of je nu van wandelen, klimmen of andere bergsporten houdt, er is voor elk wat wils.

 

Heb je meer vragen of wil je meer informatie over de activiteiten, accommodaties, of iets anders? Aarzel niet om contact op te nemen met Peter-Paul verantwoordelijk voor het skiën (telefoonnummer: 0474800806) of Jan verantwoordelijke bergsportstage (telefoonnummer: 0479056595). Ze staan klaar om al jullie vragen te beantwoorden en jullie te helpen bij het maken van de juiste keuze.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk weekend te beleven en het seizoen op een sportieve en gezellige manier af te sluiten. Schrijf je snel in en bereid je voor op een paar dagen vol plezier en avontuur!

Met vriendelijke groet,

Het Skimasters team

Contactgegevens

0
Ski - of bergsportstage Mei 2024

Inschrijving Technische stage 

140
Technische Stage
Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
155
Bergsportstage
Voeg toe
geselecteerd (aanpassen)
0
Ski - of bergsportstage Mei 2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.