0
2024-08 Verdiepingsweekend: Zotte spelen XL

Welkom bij het verdiepingsweekend: zotte spelen XL! Onze instructoren zullen jou twee dagen lang onderdompelen in de wondere wereld van de grote, zotte en creatieve spelen. Maak deel uit van dit tof en leerrijk weekend, terwijl je in no time omgetoverd word tot een echte ‘zotte spelen’-expert.

Persoonlijke informatie

Algemene gegevens

Extra gegevens

Inschrijven en annuleren

95 Ik schrijf me in
Selecteer
Geselecteerd
geselecteerd (aanpassen)

Lees hier onze inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden.

Vervoer

De cursus zal plaatsvinden in Jeugdverblijf Haeidonck, Waterstraat 42A, 3980 Tessenderlo.

Voor degenen die niet zelfstandig op de cursusplaats geraken, voorzien wij vervoer vanuit Diest Station.

0
2024-08 Verdiepingsweekend: Zotte spelen XL

Privacy

Als je de toestemming geeft om je foto te laten nemen, geef je ook de toestemming om foto's waar jij opstaat te gebruiken in on- en offline publicaties. Voor niet-gerichte (massa)foto's hebben we geen toestemming nodig. Ook als jij 'neen' aanklikt mogen wij die foto's waar jij opstaat gebruiken in on- en offline publicaties.

0
2024-08 Verdiepingsweekend: Zotte spelen XL

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van wat er speelt bij Bosco Base! Bosco Base legt een stevige basis voor jou en opent de deuren naar een boeiende wereld in het jeugdwerk.

MAGAZINE KOERIER
Abonneer je op ons magazine Koerier en lees op papier verhalen van Don Boscoanimatoren die meedoen aan toffe activiteiten en events.

NIEUWSBRIEF KOERIER FLASH
Wil je elke maand tips ontvangen voor Don Boscoanimatoren en op de hoogte blijven van de activiteiten bij Bosco Base? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief Koerier Flash, die rechtstreeks in jouw mailbox belandt.

INFO INTERNATIONAAL VRIJWILLIGERSWERK
Heb je interesse in internationaal vrijwilligerswerk binnen het Don Bosconetwerk, buitenlandse vormingen, uitwisselingen en projecten? Wij informeren jou regelmatig.

0
2024-08 Verdiepingsweekend: Zotte spelen XL
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.