0
Lidmaatschap seizoen 2023 - 2024

Seizoen 2023 - 2024

Startdatum: 01 juli 2023 (verzekering geldig vanaf de dag dat de betaling ontvangen is)
Vervaldatum: 30 juni 2024 (ongeacht datum van betaling)

Rechtstreeks lid worden van Sneeuwsport Vlaanderen? Dan zit je hier juist. Ben je - of wil je - lid worden via één van onze clubs? Dan sluit je jouw Sneeuwsport Vlaanderen lidmaatschap af via de club, niet via dit formulier.

Een gezinslidmaatschap? Vul dit formulier in voor élk gezinslid afzonderlijk. Je dient dus ook voor élk gezinslid afzonderlijk te betalen. De familiekorting wordt automatisch toegekend bij een inschrijving vanaf het derde gezinslid.

Meer info nodig over de verschillende types? Klik hier

Onze clubs? Die vind je hier.

INFO: Lid worden in functie van onze opleidingen? Je bent niet verplicht, maar je moet wel over een verzekering beschikken (lichamelijke ongevallen, burgerlijke aansprakelijkheid en bijstand) die overeenkomt met de voorwaarden van onze Snow Omnium formule.

Contactgegevens

* Om in aanmerking te komen voor een familiekorting is het belangrijk dat je het juiste adres, exact identiek aan jouw gezinsleden, opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype. Ze wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

Lees hier onze privacy policy en algemene voorwaarden.

0
Lidmaatschap seizoen 2023 - 2024

Lidmaatschap

0
Lidmaatschap seizoen 2023 - 2024
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.