0
Inschrijving Jeugdacademie

Beste Skimaster, of skimaster-in-spé, 

Vanaf skiseizoen 2020 - 2021 werken we voor de inschrijvingen van jezelf en/of jouw kind via dit inschrijvingsformulier.

Een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden:

  • Voor ieder familielid dat je wilt inschrijven, dien je een nieuw formulier in te vullen. 
  • Het inschrijvingsgeld van vzw Skimasters omvat: lesgeld, lidgeld vzw Skimasters (15 euro). Ook niet trainende familieleden die mee een verzekering aangaan bij Sneeuwsport Vlaanderen dienen het lidgeld te betalen van de club.
  • Niet inbegrepen: lidmaatschap/verzekering Sneeuwsport Vlaanderen (verplicht als je training volgt). Het afsluiten van dit lidmaatschap gebeurt ook rechtstreeks in dit inschrijvingsformulier. 
  • Er wordt bij de totale afrekening rekening gehouden dat je vanaf het 2e kind 10% korting krijgt op het lesgeld.
  • Er is de mogelijkheid te kiezen uit drie trainingsdagen (maandag, donderdag, zondag). Wanneer blijkt dat er bij een bepaalde leeftijdsgroeps / skiniveau niet genoeg deelnemers zijn, dan zal de training doorgaan op de dag waarvoor de meeste deelnemers zijn ingeschreven. 
  • Je kan uiteraard ook meerdere trainingsdagen aanvinken, wanneer je meer dagen wil deelnemen aan de training. Jullie kunnen dan genieten van een voordeliger tarief. 
  • Dit seizoen dient er geen aanbetaling van € 50 p.p. te gebeuren op de rekening van de vzw Skimasters. Je krijgt na de inschrijving een bevestigingsmail met het te betalen bedrag.

 

Bij vragen staan wij steeds tot jouw beschikking!

Vzw Skimasters

skimastersbelgium@gmail.com 

Contactgegevens

*Om in aanmerking te komen voor een familiekorting is het belangrijk dat u het juiste adres opgeeft. Deze korting is geldig voor drie of meer gezinsleden die op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn en die kiezen voor éénzelfde lidmaatschapstype bij Sneeuwsport Vlaanderen, en wordt automatisch verrekend in de volgende stap van dit inschrijvingsformulier.

0
Inschrijving Jeugdacademie

Clublidmaatschap

Aansluiting Jeugdacademie Skimasters

Selecteer de dag(en) waar op je wenst te trainen.  Meer informatie over de  verschillende opties vind je hier.

0
Inschrijving Jeugdacademie

Aansluiting Sneeuwsport Vlaanderen

Selecteer het gewenste lidmaatschap bij Sneeuwsport Vlaanderen. Meer informatie over de verschillende opties vind je hier.

0
Inschrijving Jeugdacademie
Controleer onderstaande gegevens alvorens het formulier te verzenden.